2777
2789
عنوان

نظرتون رو بگید

108 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

در رابطه با پست های قبلی

من با اون شخص تموم کردم کاملا

همه جا بلاک کردم شمارمو عوض کردم و ...

فردی که باهاش بودم ۸ ماهه فقط داره میگه دوست دختر قبلیم و دخترهای دیگه

ولی قبل کات کردن گفتم میخوام از عکسهای تو و دوست دخترت از روی صفحه Lap top عکس بگیرم تا بفهمم چرا نمیخوامت و باید تموم کنم این ارتباط رو.

عکس های دختره رو همشو پوشه بندی کرده و میگفت هرگز پاک نمی‌کنم.

اینو گفتم و اونم چیزی نگفت 

از چندتا عکسش عکس گرفتم و تموم شد

امروز بهم ایمیل زده در مورد عکس تهدیدم کرده در صورتی که من اون عکسو واسه درس عبرت خودم گرفتم که فراموشش کنم.

و حتی دوست دخترش یک دختر خارجی کاملا ازاد هست.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام عزیزم ببین پست قبلیتو خوندم اینم خوندم

تو اصلا ارزشی براخودت قاعل نیسی بعد انتظار داری ارزش بذارن برات مسیری ک میری نوع قدمی ک برمیداری اشتباهه ازاولش این رابطه مشکل داربود و تو۸ ماه خودتو هم علاف کردی هم بی ارزش

اون آقا اصلا دنبال بهونه بود باهات کات کنه اونهمه سرت بازی دراورد 

و دلیل اینکه برااون دوست دختر قبلیش خرج میکرد اول اینکه دوسش داش

دوم اینکه اون دختر خوب بلد بود مردارو راه ببره و ارزشمند کنه خودشو

تو درسته ک ناخواسته دروغ گفتی بخاطر ترس ازدست دادن اما ازخودت ک دفاع نکردی اشتباهی ک کردی همه چیزتو ریختی کف دسش

درنهایت بگم چک کردن گوشیت خواس خودش بود بااسم مادرش خواسته فضولی کنه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

گفته عکس جایی برسه باهات برخورد میکنم و و و و

لزومی ندارد اعصاب خوردی توی گوشیت داشته باشی که هربار نگاه کنی دلت بریزه و به اعصابت فشار بیاد، بگو پاک کردم لیاقت نداشتی، فکر کرده خیریه آدم مذخرف، خططو عوض کن دیگه بهت دسترسی نداشته باشه خامت کنه، 

گفته عکس جایی برسه باهات برخورد میکنم و و و و

بگو من باابروی ی انسان بازی نمیکنم اون دختر بی گناهه اونی ک این وسط اشتباه کرده تویی چراتاوانشو اون پس بده

بعدشم واقعا عکسهارو بیخودی گرفتی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲