2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 59 پست
اره والا انگار بچه  مال اونا نیست حالا قدیم یه چهارتا لباس میدادن یه چیزی الان سرویس  خواب ...

هی هم بهم میگن چرا رفتی تو پنج ماه شکم نداری. اخه چرا زن باردار و حرص میدن. خودم کم غصه دارم. بخدا بعضی وقتا از غصه میشینم گریه میکنم دکترم اینقد دعوام کرد

هی هم بهم میگن چرا رفتی تو پنج ماه شکم نداری. اخه چرا زن باردار و حرص میدن. خودم کم غصه دارم. بخدا ب ...

ببین اینا تو همه جا هست چرا لاغر شدی چرا چاقی چرا بچه ریزه چرا شیر نداری چرا .... باید خودت و به کم حساس بودن و نشنیدن عادت بدی رو خودت کار کن اصلا بهشون بها نده البته سخته به خصوص تو حاملگی و اینا که هورمون بهم میریزه

فقط لطف خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والامن باشم چیزایی ک مامانم خریده رو پولشو خودم میدم ک اتفاقا همون کارو کردم پول کالسکه اسباب بازی همه ی لباساشو خودم دادم از پول شوخرم...ب مامانت زور نکن گناه داره.قدرشوهرتم بدون من جای توباشم چیزایی ک مامانم خریده رومیگم شوهرم زحمتشو کشیده برای بچش خریده ک بیشتر حررررص بخورن وجررررر بخورن

هی هم بهم میگن چرا رفتی تو پنج ماه شکم نداری. اخه چرا زن باردار و حرص میدن. خودم کم غصه دارم. بخدا ب ...

توعقل نداری ک یجوری جوابشونو بده ک بترکن.بگو ازشانس خوبم شکم من رو ب عقبه براهمی ندارم یابکو خذاروشکر زیاد چاق نشدم ادم چاق بو میده بگو بترکون باو

توعقل نداری ک یجوری جوابشونو بده ک بترکن.بگو ازشانس خوبم شکم من رو ب عقبه براهمی ندارم یابکو خذاروشک ...

واقعا هم رو به عقبه رحمم😐رحم رتروفلکس. خاهرمیترسم بگم عیب بزارن 

مگه بلد نیستی جواب بدی یکی دیگه بچه میاره مامان من بده همونام که میده زیاده هرچی لازمت نیس اصلا نخر ...

بخدا وقتی قیمتا رو میبینی سرت سوت میکشه. یه عروسک گشتم بگیرم از این خرگوشا . همه جا ۴۰۰ب بالا. یه تیکه لباس الان از ۶۰پایین تر نیس تو خونه ای. وقتی طلا هم خربده برام ده میلیون دیگه چیزی نمیتونم بگم مامانم یعنی خجالت میکشم بگم. مامانم میگفت به اقات نگو من برات خریدم الان. ولی من بهش گفتم تا قدر مامانمو بدونه و اگر حرفی مامانش اینا زدن جوابشونو بده. البته گاهی وقتا جواب میده خواهرشوهر مادرشوهرم میخان بخورنش

مگه بلد نیستی جواب بدی یکی دیگه بچه میاره مامان من بده همونام که میده زیاده هرچی لازمت نیس اصلا نخر ...

سر یه چرخ خیاطی مامانم گفت تو که بلد نیستی بدوزی یکم دیرتر بخرم برات. یکی خوب برات پیدا کنم چون خودش خیاط میخاست خوب پیدا کنه. هردفعه شلوار اقامو میخاستم کوتاه کنیم اقام میگفت بریم خونه مامانم. میرفتیم اونجا میگفتن مگه خانومت بلد نیس ببر با چرخ خیاطی بدوزه.میگرفتم میبردم خونه مامانم.اقام مثلا میخاست مامان من ب زحمت نیفته ولی به جاش من حرف میشنیدم. اخرم مادرشوهرم گفت بیا بریم من برات چرخ بخرم . گفتم نه مامانم میخره برام. بزور رفت خرید اورد خونم. مامانم پولشو دو دستی گذاشت تو دستش. 

نه عزیزم منم همین فکرو میکردم و کریر گرفتم ببین همش همش چهار یل پنج بار استفاده کردم کالسکه خیلی خو ...

هردوش واس من واجب بود

بچه تو ماشین هررو. تو کریره تا یکسال مرتب استفاده میشه

مگه اینکه خودش رانندگی نکنه و بچه هم همیشه تد ماشین بغلش باشه

منکه غیر ماشین تو مهمونی و خونه مامانم اینا بازم تو کریر بود تا وقتی به حرکت افتاد

چون رو گهواره میذاشتم و خیلی خوب اروم میشد تکون میخورد

سلام عزیزم مادر شوهرت اینا فهمیدن که با حرفاشون میتونن روت اثر بذارن چون هر وقت هرچی که میگن واکنش نشون میدی واونا رو سریع به خاستشون میرسونی اگه همسرت هم پشتته سعی کن از این ببعد نادیدشون بگیری که دیگه نتونن روت تاثیر بذارن یه چند بار که به هدفاشون نرسن خودشون خسته میشن میگن فلانی رو ولش کن هرچی میگی آخرم کار خودشو می‌کنه😁

سلام عزیزم مادر شوهرت اینا فهمیدن که با حرفاشون میتونن روت اثر بذارن چون هر وقت هرچی که میگن واکنش ن ...

قبلا خیلی اینجور بودن ولی الان سعی کردم هرچی گفتم جواب ندم. چون واقعا تو بارداری ادم با این حرفا روانی میشی