2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 59 پست
باز کریر بیشتر به کار من میاد تا کالسکه چون هرجا برم با ماشینم.

نه عزیزم منم همین فکرو میکردم و کریر گرفتم ببین همش همش چهار یل پنج بار استفاده کردم

کالسکه خیلی خوبه هوا گرم یا سرد میخوای بری بیرون ی دور بزنی چهار جا خرید بری قشنگ میزاری بچه رو توش و میگردی

اگه کالسمه نمیخری کریر به هیچ وجه نخر

نه عزیزم منم همین فکرو میکردم و کریر گرفتم ببین همش همش چهار یل پنج بار استفاده کردم کالسکه خیلی خو ...

من باخودم میگم مامانم بکشمش هم کالسکه نمیگیره. کریر بگیره من دهن اینارو ببندم. همونم ابجیم میگه نگیر بیا برای بچه منو بگیر🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم منم همین فکرو میکردم و کریر گرفتم ببین همش همش چهار یل پنج بار استفاده کردم کالسکه خیلی خو ...

دقیقا منم مثه اسی مقاومت میکردم😁

بعد دیدم بابا یه دکتر بچه رو که میبرم دیگه،اون دو قدم راه صد تا ساک و یه نوزاد هفت هشت کیلویی تو دست و بالمه چه کاریه اخه،از شانس بچمم سنگین وزن😬الان دو تا کالسکه دارم خخخخ

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
مادرشوهرم همه اینارو برای خواهرشوهرم گرفته بود.اوناهم توقع دارن مامان من بگیره...نمیدونم سر یه موضوع ...

به اونا مربوط نیست چرا باید مسائل اینجوری رو با خانواده همسرت در میون بزاری

خودتو همسرت باید نظر بدن

منم به همسرم گفتم نمیخوام مادرم سیسمونی بگیره اونم قبول کرد خودمون خورد خورد گرفتیم 

تنها چیزی که بخاطرش پشیمونم نگرفتن کالسکه بوده فقط

من باخودم میگم مامانم بکشمش هم کالسکه نمیگیره. کریر بگیره من دهن اینارو ببندم. همونم ابجیم میگه نگیر ...

نه کریر رو نگیر،اگه میشه پولشو از مامانت بگیر ،بقیه پولو بزار برای کالسکه که خودت با شوهرت بخرین،اصلا هم لازم نیست بگی کی خریده،قاتی سیسمونی بزار

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
دقیقا منم مثه اسی مقاومت میکردم😁 بعد دیدم بابا یه دکتر بچه رو که میبرم دیگه،اون دو قدم راه صد تا س ...

آره والله خیلی سخته بی کالسکه باشی دیگه همش که نمیشه همه جا با ماشین😂😂

به اونا مربوط نیست چرا باید مسائل اینجوری رو با خانواده همسرت در میون بزاری خودتو همسرت باید نظر بد ...

اوو خاهر بخاطر یه سبزه عید ماهدرشوهرم برگشت گفت بیا سبزه عید بهت بدم گفتم نه خریدم مرسی. گفت اوو رفتی پول دادی .میومدی من بهت میدادم. گفتم خودم نخریدم مامانم برای خودش خرید برای بچهاشم یدونه خرید. گفت اها مامانت پولشو داده اشکال نداره. اینقذ حرصم گرفت

من باخودم میگم مامانم بکشمش هم کالسکه نمیگیره. کریر بگیره من دهن اینارو ببندم. همونم ابجیم میگه نگیر ...

خب اگه کریرش سالم و تر تمیزه ازش بگیر و خودتو همسرت کالسکه ستشو بخرید

ماملنت هم میخواد بینتون فرق نزاره لابد

ببین مامانت کاملا داره عاقلانه کار میکنه،و حق داره،بالاخره هر چی برای خواهرات گرفته همونو باید برای تو بخره،این عادلانه ست

خب اگه کریرش سالم و تر تمیزه ازش بگیر و خودتو همسرت کالسکه ستشو بخرید ماملنت هم میخواد بینتون فرق ن ...

همون دیگه بخره دو روز دیگه صدای خواهرام در میاد .همینجوریش چیزب میگم میگنن اووو مامان واسه ماهم نخریده بود

کلا خرید سیسمونی با خانواده دختر رو هیچ گاه درک نکردم

دقیقااااا

حرفش ک میشع بچه مال خانواده پسره بعد سیسمونی رو خانواده دختربدن!! مامانم میگه اگه بچع اوردی من برات طلا میگیرم و نهایتا تخت و کمد برا بچه چیز دیگه ای نمیگیرم

زندگی زیباست
ببین مامانت کاملا داره عاقلانه کار میکنه،و حق داره،بالاخره هر چی برای خواهرات گرفته همونو باید برای ...

من اصلا با مامانم کار ندارم ک نخریدم نخرید ولی حرفای خاله زنکی اونا دیوانم میکنه. بازم هرچی بی محلی بزاری هی بیان در گوشت بگن  چ حالی میشی ادم