2777
2789
عنوان

سیسمونی

569 بازدید | 59 پست

مامانم میگه فقط برات کمد میگیرم و لباس و کهریر ...برای خواهرا دیگمم همینارو داد‌‌.البته مامانم یه پلاک تقریبا متوسط هم براهممون میگیره .

خانواده شوهرم باز از طرفی میگن مامانت همه چی میگیره دیگه .تخت کمد کالسکه کهریر راهروهک..به مامانم میگم اینجور میگن میگه تو کار نداشته باش. به همسرم میگم میگه اصلا مامانتم بگو نخره خودم میخرم. منو انداختن این وسط به مرز دیوانگی رسیدم. هم از حرفای خانواده شوهرم حرصم میگیره هم مامانم بیخیالی جواب میده. از طرفی نمیتونم مامانمو زور کنم بخره. چون واقعا کالسکه به کارم نمیاد . تخت هم چون جا کمه نمیخام بخرم.فقط از خدا میخام یه ارامش روحی بهم بده و هرکی هر حرفی زد جواب ندم

چه شوهر باشعوری خدا حفظش کنه هرچی مامانت خرید دستش درد نکنه بقیشم خودتو شوهرت بخرین 

بخدا سر وسایل خونه دوس داشتم ساده و سنتی کار کنم. اینقد گفتن نه پرده فلان چیه میخای بگیری برو از این توری طرح دارا بگیر که الان فقط همش یه گوشه جمعه. چون پرده حال در واقع در تراسم میشه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شوهر باشعوری خدا حفظش کنه هرچی مامانت خرید دستش درد نکنه بقیشم خودتو شوهرت بخرین 

هی میگفتن مامانتو بگو میز ناهار خوری بگیره. گفتم بگیره رو سرم جدا بدم؟خودم تو اشپزخونه باید دور خودم بچرخم اینقد کوچیکه. مهمون زیاد میاد برام خودم تو اشپزخونه میشینم.

کریر و روروئک

من چون دوتا خواهر داشتم مامانم یدونه گرفته بود هی بهم میدادن روروئک رو. منم نمیخام بخرم دو روز بچه بشینه نشینه بزارم گوشه خونه.باز خونه بزرگ بود یچیزی. توی ۷۰متر جا من چی جا بدم

بخدا سر وسایل خونه دوس داشتم ساده و سنتی کار کنم. اینقد گفتن نه پرده فلان چیه میخای بگیری برو از این ...

ببین عزیزم وقتی میگن مادرت همه چی میگیره بگو آره آره،هر چی نیاز داشته باشم لیست دادم به مادرم اونارو بهترینشو میگیره ،دیگه هیچ توضیح اضافه ای نده

ولی در کل ،بنظر من کریر به درد نمیخوره،عوضش یه ساک حمل شیک بهتره چون خیلی سبک تره،ولی اونور کالسکه واقعا عصای دسته( کالسکه سبک ازین مسافرتی که راحت جمع میشه) چون تا چهار پنج سالگی هم قابل استفاده ست،واقعا شاید یه بازار خواستی بری تنها وسیله کنترل و نگه داری آسون بچه کالسکه ست،اصلا یه پیاده روی ساده با شوهرت،هر چی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

عزیزم روروئک که نباید استفاده کنی

کریر هم اصلا به کارت نمیاد اما کالسکه حتما بخر چون خیلی کاربردیه

ماشین دارین صندلی ماشین بخر

بی خیال باش و از بارداریت لذت ببر❣️

ببین عزیزم وقتی میگن مادرت همه چی میگیره بگو آره آره،هر چی نیاز داشته باشم لیست دادم به مادرم اینارو ...

من همسرم از صبح تا شب سر کاره. جایی هم بخایم بریم حتی بازار من خودم نمیرم با ماشین میریم میایم.

عزیزم روروئک که نباید استفاده کنی کریر هم اصلا به کارت نمیاد اما کالسکه حتما بخر چون خیلی کاربردیه ...

باز کریر بیشتر به کار من میاد تا کالسکه چون هرجا برم با ماشینم.

من همسرم از صبح تا شب سر کاره. جایی هم بخایم بریم حتی بازار من خودم نمیرم با ماشین میریم میایم.

آخه منم همچین شرایطی داشتم ،هر چی بهم میگفتن کالسکه عصای دسته قبول نمیکردم،دیگه تا دو ماهگی بچم مقاومت کردم،الان سه سالشه دو تا کالسکه دارم😄

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
عزیزم روروئک که نباید استفاده کنی کریر هم اصلا به کارت نمیاد اما کالسکه حتما بخر چون خیلی کاربردیه ...

مادرشوهرم همه اینارو برای خواهرشوهرم گرفته بود.اوناهم توقع دارن مامان من بگیره...نمیدونم سر یه موضوعی شد نمیدونم دقیق چی بود گفتم مامان من که نمیگیره چرا بخرم از ابجی هام میگیرم چرا الکی خرج کنیم. گفت اووو یعنی میخای دست دوم بگیری استفاده کنی