2777
2789

من نمیدونم حاملگیش و بزرگ کردنش چجوره 

خودم نداشتم دو قلو

ولی فکر کن خیلی ها حامله شدن دو قلو زایمان کردن بزرگ کردن تونستن پس تو هم میتونی 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله میگم  اگ‌دوتا کیسه جداباشن دهتر و‌پسره؟؟

نه ربطی نداره ممکنه دوتاش یه جنس باشه ولی قیافشون مثل هم نیست

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
منم هیچ اطلاعی مدارم چون دوقلو دوروبرم نیس 

زیادنروتوسایتااینجورچیزااسترس بگیری خدایی که بهت دوقلوداده توانشم میده من چون شهر غریب بودم کمک نداشتم اذیت شدم اماخداکمکم کرد خیلی قوی ترشدم

زیادنروتوسایتااینجورچیزااسترس بگیری خدایی که بهت دوقلوداده توانشم میده من چون شهر غریب بودم کمک نداش ...

ن من خانوادم‌هستن بیشتر استرس مثل استراحت مطلق اینارو دارم اصلا دوست ندارم سربار کسی بشم

مامان دوقلوها 🥺❤
البته بگم حالا من ماهای قبلش بیشتر از این ماه دارو مصرف کردم نشد ولی وقتی گرفت دوتاشذ

یعنی برای بچه دا شدن دارو خوردی؟ یا برای دوقلو باردارشدن هوردی؟

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .