2777
2789
عنوان

دوست احمقم با دوست پسر احمق ترش

530 بازدید | 17 پست

دوست احمقم رفت از طریق رفیق دوست پسرش ، دوست پسرشو امتحان کنه بعد‌ ما چندین ساله دوستیم امد به من گفت ما صدامون شبیح همه اگه دوست پسرم فهمید میگم صدا تو بوده بعد امروز رفت پیششو دعوا کردنو و اینا دعوا که تموم شد زنگ زد به من ( اینا یه هفتس طول کشیده) گفت اره دیگه به‌ دوست این پیام و زنگ نزن (جلو پسره مثلا بگه من حرف میزدم) گفتم باشه اوکیه شمارشو پاک میکنم(الکی من اصلا شماره نداشتم)

😐و یهو شنیدم دوست پسر حیوونش کلی حرف بارم کرد تازه کلی ام‌گه اضافه خورد اره بیا پای رفیقتو بوس کن که نرفتید پیش رفیقم ادم جور کرده بوده مثلا اگه من یا کسی رفت خفتش کنه😂🤦🏻‍♀️ 

:) دلم میخواد به نامزدم بگم دهنشو سرویس کنه بفهمه چخبره ولی نمیتونم بگم برای همین پیش شما دردو دل کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم رفیقم رو خفه میکردم😐😂😂

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
نفهمیدم

میگم رفیقم دوست پسرشو امتحان کرد بعد انداخت گردن من پسره حرف بار من کرد در صورتی ک من هیچ کاره بودم😐🤦🏻‍♀️ و جوری رفتار میکنن دوستای من انگار مریم مقدسن

من بودم رفیقم رو خفه میکردم😐😂😂

:/اینقدر اعصابم خورده من از مادر خودم حرف نمیشنومم بعد یه پسری که تاحالا ندیدمش امده به من میگه میخواستن بلا سرت بیارن😂😂😂خنده عصبیییی

:/اینقدر اعصابم خورده من از مادر خودم حرف نمیشنومم بعد یه پسری که تاحالا ندیدمش امده به من میگه میخو ...

واقعا چرا قبول کردی

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

سوالم از شما اینه که چرا دوست پسر؟ خلایی رو که پر نمیکنه ده تا چاله چوله تو زندگیت میندازه و بهترین و شادترین روزای زندگیت رو میده به فنا

اخطار🚫درخواست دوستی کابر آقا ◀️گزارش و تعلیق کاربری!