malmal80 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4721 عنوان دعوا با همسر 177 بازدید | 14 پست نمیدونم چرا هرروز با همسرم دعوا دارم.اصن محاله مهمون داشته باشیم و دعوا نکنیم 1401/01/08 | 03:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رها_بانو_جان عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 968 چشم زخم عزیزم اسپند دود کن، و از بحث الکی دوری کن بخصوص اگه مثل من نزدیک پریودیته
جیگرطلای_سایت عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 1116 اسپند دود کن و ایت الکرسی بخون همش به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون @raghse_gol
malmal80 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4721 چشم زخم عزیزم اسپند دود کن، و از بحث الکی دوری کن بخصوص اگه مثل من نزدیک پریودیته چشم زخم واقعیه؟بخدا یوقتایی فک میکنم جادومون کرذن
888niaz عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 123 منم هروز با شوهرم دعوا میکنم دیروز سر تلویزیون دعوا کردم فقط میشه سر تلویزیون بعد زدم به سیم آخر هرچی لیوان بشقاب بود پرت کردم سمت تلویزیون الآنم یکم تلویزیون گوشوش آبی قرمز شده شانس آوردم یه وسط تلویزیون نخورد
بانوی_سرباز عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 875 چشم زخم واقعیه؟بخدا یوقتایی فک میکنم جادومون کرذن پیش کسی زیاد مهربون نباشین باهم دیگه زیاد بگو بخند نکنین عادی باشین بعضیا زود چشم میخورن بعضیا هم از خودشونم تعریف کنن چیزیشون نمیشه شما که شناختی زود چشم میخوری مراعات کن. چه مبارک است این غم 💔 که تو در دلم نهادی...
رها_بانو_جان عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 968 چشم زخم واقعیه؟بخدا یوقتایی فک میکنم جادومون کرذن چشم زخم توی قرآن هم اومده، البته بحث جادو جداست
atijon عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 6428 ماهم یه مدت طولانی اینطوری بودیمچشم که تاثیر داره والا از زمانیکه ارتباطمون با بقیه کمه حتی یه سری نزدیکان راحتتر زندگی میکنیمالبته اینم بگم همش چشم نیست ریشه اختلافاتتون پیدا کنید و حل کنید برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
malmal80 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4721 پیش کسی زیاد مهربون نباشین باهم دیگه زیاد بگو بخند نکنین عادی باشین بعضیا زود چشم میخورن بعضیا هم از ... اوهوم حق باشماس.ولی واقعا وقتاییکه بی تفاوتم هستیم نسبت بهم دعوامون میشع.اصن نمیدونم چه رازیه
atijon عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 6428 اوهوم حق باشماس.ولی واقعا وقتاییکه بی تفاوتم هستیم نسبت بهم دعوامون میشع.اصن نمیدونم چه رازیه اين دعواها بی علت نیست علت ببینماهم یه سره دعوا داشتیم خیلی کار کردم از سهم خودم بتونم زندگی شیرین کنم.. منتها دیشب یه سری خاطره بد اومده بود تو ذهنم داشتم دق مرگ میشدماما بهرحال ما خانمها مدیریتمون بیشتره که بحث کمتر شه برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
بانوی_سرباز عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 875 اوهوم حق باشماس.ولی واقعا وقتاییکه بی تفاوتم هستیم نسبت بهم دعوامون میشع.اصن نمیدونم چه رازیه خوب شاید خودمونم مشکل داشته باشیم دیگه مثلا لج کنیم کوتاه نیایم یا از کاه کوه بسازیم چه مبارک است این غم 💔 که تو در دلم نهادی...