2777
2789
عنوان

میشه بگید با این مادرشوهر چه کنم؟

241 بازدید | 16 پست

بخدا دیونم کرده باردارم نشسته بودم داشتم میموه میخوردم میگه نشستی الان بچه جمع میشه اذیت میشه🤔 راه میرم میگه الان بچت میمیره دراز میکشم میگه بچت چل میشه چرا فکر میکنه از من بیشتر این بچه رو دوست داره؟ بخدا من مادر این بچه ام حاضرم خودم بمیرم ولی این چیزیش نشه خیلی خیلی دخالت میکنه الان حوصلم نمیگیره مو به مو براتون بنویسم کلی گفتم بهتون ففط بگید چکار کنم؟؟؟

ففط بخاطر شوهرم تحمل میکنم هیچی نمیگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

✋✋✋✋✋✋✋✋✋دوست عزیز با کمال احترام خودتو بزن به خنگی فقط نگاش کن جواب نده کهر هودتو انجام بده

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

بگو دکترم گفته وخلاص 

ولی اون نشستن رو درست گفته مامان منم می گفت 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بنده خدا نگرانته حالا مادرشوهر من توی بارداری اصلا بهم محل نمیداد

نگران من نیس نگران نوشه هرچیزی حدی داره نه اینکه چپ بری راست بری هی دخالت کنی بشی دایه مهربان تر از مادر بدتر داره منو آزار میده

یعنی زن حامله هیچ موقعه نمیشینه؟؟؟ مگه میشه

نه اگه زیاد بشینه خوب نیست .تازه من که مادرشوهرت نیستم  زود جبهه گرفتی خودت کتاب بخون گوگل سرچ کناز دکترتم بپرس 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

نه اگه زیاد بشینه خوب نیست .تازه من که مادرشوهرت نیستم  زود جبهه گرفتی خودت کتاب بخون گوگل سرچ ...

من جبهه نگرفتم برای شما سوال کردم شما خودت زن باردار به احتمال زیاد دیدی که بشینه سرکار بره کار کن بچه سالمم بدنیا بیاره قرار نیس فقط دراز بکشی صحبت منم فقط راجب نشستن نیس شما مادر شوهر منو نداری امیدوارم هیچوقتم همچی ادمی نصیبت نشه که روحتو داغون کن با دخالتاش من فقط یه نمونشو بهتون گفتم اینم بدون هیچکس هیچکس دلسوزتر از خود مادر به فرزند نیس

2790
2778
2791
2779
2792