2777
2789
عنوان

عمل چشم

55 بازدید | 4 پست

بچه هااا اگه خودتون یا اطرافیانتون چشماشونو صفر کردن میشه یکم اطلاعات درباره ش بدن

چند سالتون بوده

شماره چشمتون

روشی که عمل کردین

هزینه ش 

راضی بودین یا نه 

مراقبت خاصی داره بعد از دوره نقاهت؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

من اطلاعات خیلی دقیق ندارم ولی یکی از نزدیکانم حدود شونزده هفده سال قبل عمل کرده هنوزم که برنگشته البته الان چون بالای چهل سال هست پیرچشمی گرفته 

شماره چشمش رو نمیدونم چند بوده 

فقط یه ذره از خشکی چشم شکایت داشت 

چون قدیمی ترین بودم گفتم بگم شاید بدردت بخوره 

بقیه جدیدا عمل کردن همین سه چهار ساله نهایت 

من اطلاعات خیلی دقیق ندارم ولی یکی از نزدیکانم حدود شونزده هفده سال قبل عمل کرده هنوزم که برنگشته ال ...

مرررررسی

خشکی چشمش خیلی اذیتش میکرد یا کم؟

نمیدونی شماره چشمش در چه حد بودع قبل عمل؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرررررسی خشکی چشمش خیلی اذیتش میکرد یا کم؟ نمیدونی شماره چشمش در چه حد بودع قبل عمل؟

خواهش میکنم 

راستش به مامانم گفته بود اگه میدونستم اینطوری میشه عمل نمیکردم

البته خشکی ربطی به عمل نداره من الان عمل نکردم خشکی چشم دارم که دکتر میگه به خاطر کار کردن با گوشی و کامپیوتر هست 

راستش نپرسیدم شماره چشمش چند بود ولی قدیما شماره های بالارو معمولا عمل میکردن

الانم نمیدونم نمره های خاصی رو عمل میکنن یا نه من یک و خورده ای هستم و یه دکتری خیلی سعی کرد مخمو بزنه عمل کنم گفتم عمرا عمل نمیکنم 

لااقل باید صد سال بگذره تا ادم نتایج رو ببینه بعد عمل کنه که دیگه به عمر من قد نمیده 

خواهش میکنم  راستش به مامانم گفته بود اگه میدونستم اینطوری میشه عمل نمیکردم البته خشکی ربطی ب ...

واسه یک عمل نکن