2777
2789
عنوان

من یک مادرم...

140 بازدید | 5 پست

من دو تا پسر دارم ۶/۵و ۵ساله

باقتضای سنشون خیلی بازیگوش و البته باهوشن .

اما بچه ها من و همسرم انگار خیلی برخورد صحیح رو باهاشون نمیدونیم 

تو خونه خیلی آزادن شیطنت بازیگوشی و...

ولی تو مهمونی و...خیلی بهشون تذکر میدم که اروم باشن و اذیت نکنن و شیطنت شون خیلی بچشم میاد درحالیکه بچه های دیگه از اونا شلوغ ترن 

نمیدونم از بس تذکر میدم  که همه زوم میکنن رو رفتارشون یا چی 

جمع فامیلی همسرم همه بچه ها قد و نیم قد و بازیگوشن 

اما کل مادرا بی خیالن و کاری به بچه ها ندارن 

من نمیتونم اینجوری باشم 

هم بچه هام اذیت میشن هم خودم 

میایم خونه با بچه ها راجع به کارای خوب و بدشون صحبت میکنم و تلاش میکنم به اشتباهاتشون پی ببرن اما دفه بعد باز روز از نو روزی از نو...

مامانم میگه تو خیلی به بچه ها سخت میگیری...

همش حس میکنم مامان خوبی براشون نیستم

فکر میکنید بچه ی ۵ ساله حافظه ی انتزاعی داره که تذکرات یادش بمونه؟ سعی کنید قبل از مهمونی یه پارک برن که انرژیشون کم تر بشه و مراقب باشید که شکلات و کافئین نخورن 

در کل سخت نگیرید و بذارید بازی کنن ، این روزها بسرعت میگذره و زود بزرگ میشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه باید بچگی کنه شیطونی کنه

به قول پدرم میگه بچه باید بچگیش بازیگوشی کنه تا بزرگ شدبا زندگیش بازی نکنه

حرفش خیلی عمیقه،چیزهای مختلفی رو شامل میشه و حقیقته و درست میگه.

تو بچه ها رو توی مهمونی ولشون کن .اصلا ندیده بگیر

به مهمونی خودت برس از لحظه لذت ببر

فکر میکنید بچه ی ۵ ساله حافظه ی انتزاعی داره که تذکرات یادش بمونه؟ سعی کنید قبل از مهمونی یه پارک بر ...

مساله اینه که از دیدن هم سن و سالاشون ذوق میکنن و متاسفانه چون اونا همیشه باهمن با این دوتا لج میکنن و اینا رو راه نمیدن تو بازی و....همین باعث کنتاکت شون میشه

بچه باید بچگی کنه شیطونی کنه به قول پدرم میگه بچه باید بچگیش بازیگوشی کنه تا بزرگ شدبا زندگیش بازی ...

خودمم دوست دارم بی خیال باشم 

ولی خواهرشوهرام هرکدوم دوسه تا بچه دارن همین سن و سالها 

و همیشه باهمن 

بچه ها با هم مچن اما این دو تا دیر به دیر اونا رو میبینن اینا ذوق میکنن و اونا لج....پسرام عاشق اونا هستن و اونام اینا رو راه نمیدن تو بازیشون