من مادرم اخه این موقع سال سرویس مدرسه از کجا بیایم یا لباس فرم بعد کتاب ها تقریبا تموم شدن
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خب فرم میخری سال دیگه هم استفاده میکنی.. وقتی همه بزن مدرسه سرویس مدارس هم پیدا میشه چیزی ک زیاده ر ...
گلم ایکاش به همین راحتی بود که شما میگید امضای من دیدین مسایل دیگه هم ما خانواده های کودک متفاوت درگیررشیم گلم ولی کسی ما را درک نمیکنه
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نه متاسفم🙏🏻🙏🏻 نگاه نکردم.. بله ب هر حال من هر چه قدر هم ک بخوام چون تجربه نکردم نمیتونم درک کن ...
ممنونم گلم اشکالی نداره عزیزم 🌹