2777
2789
عنوان

چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 27 پست
سلاممممم مرسییییی تو خوبییییی؟؟؟؟؟😍😍🦋🌱🤍❤ فقط یه چیزی کاربریت آشناستااا ها ولی یادم نمیاد 🙉 ...

مرسی عشقم😁❤

عب نداره فاطمم😂😪

یـہ تـ‌ار مـ‌وش کہ سهلہ...!••͜فکـ‌رشـ‌م بہ کـسـے نـ‌مـ‌یـ‌دم!♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍😍❤😍❤😍🤍😍😍🤍😍🤍😍🤍عزیزییییی  فاطمه ها زیادن😅❤کدوم فاطمع🙈❤

😘❤

بابا همون ک مال قشمه😂یادت نمیاد?

آهانننننننن😁😁😁❤❤❤❤ ولی راستش یادم نیومد😂 حالا یکم فکر میکنم بعد اطلاع میدم🙉🙈😂

😂😂😂

ولی خیلی آشناست کاربریت  پیوی حرف زدیم؟

نمیدونم چون من این سومین کاربریمه😐ولی من میشناسمت تو تایپکا حرف زده بودیم نمیدونم با کدوم کاربریم

نمیدونم چون من این سومین کاربریمه😐ولی من میشناسمت تو تایپکا حرف زده بودیم نمیدونم با کدوم کاربریم

آهاننن همینهههه😁😁😁وگرنه اگر با اون کاربری میدیدم حتما یادم میومد جانم😂😂😂😌😌😌❤❤❤

.....

چون بچه های همون مدارسن

من مادرم اخه این موقع سال سرویس مدرسه از کجا بیایم یا لباس فرم بعد کتاب ها تقریبا تموم شدن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من مادرم اخه این موقع سال سرویس مدرسه از کجا بیایم یا لباس فرم بعد کتاب ها تقریبا تموم شدن 

خب فرم میخری سال دیگه هم استفاده میکنی..

وقتی همه بزن مدرسه سرویس مدارس هم پیدا میشه چیزی ک زیاده راننده..

برای مرور بچه ها هم ک شده خوبه

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی...♡
خب فرم میخری سال دیگه هم استفاده میکنی.. وقتی همه بزن مدرسه سرویس مدارس هم پیدا میشه چیزی ک زیاده ر ...

گلم ایکاش به همین راحتی بود که شما میگید امضای من دیدین مسایل دیگه هم ما خانواده های کودک متفاوت درگیررشیم گلم ولی کسی ما را درک نمیکنه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
گلم ایکاش به همین راحتی بود که شما میگید امضای من دیدین مسایل دیگه هم ما خانواده های کودک متفاوت درگ ...

نه متاسفم🙏🏻🙏🏻

نگاه نکردم..

بله ب هر حال من هر چه قدر هم ک بخوام چون تجربه نکردم نمیتونم درک کنم ولی روزهای خوبی برات آرزو میکنم 💋🤍 

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی...♡
نه متاسفم🙏🏻🙏🏻 نگاه نکردم.. بله ب هر حال من هر چه قدر هم ک بخوام چون تجربه نکردم نمیتونم درک کن ...

ممنونم گلم اشکالی نداره عزیزم 🌹