2777
2789
عنوان

رشته تجربی

208 بازدید | 17 پست

من می خوام برم رشته تجربی و یه مدرسه نمونه دولتی خوب قبول بشم و فقط ۱ماه وقت دارم فقط فقط ۱ماه و هشتم هیچی درس نخوندم و نهم هم دست و پا شکسته درس خوندم به نظرتون شدنیه ؟

ریاضی و علوم چند شدی هفتم هشتم و نهم

اخطار🚫                                                                                            با شماره مادربزرگم وارد شدم دیگه تعلیق نکنید🔪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریاضی و علوم چند شدی هفتم هشتم و نهم

هفتم خیلی درس می خوندم و ریاضی ۱۹.۸۷ و علوم ۲۰ شدم

هشتم همش را با تقلب ۲۰شدم

نهم هم تقلب کردم ولی نوبت اول ریاضی ۲۰ و علوم هم ۲۰ شدم 

چرا نمیشه؟

وقتت خیلی کمه نهم و هشتم زیاد نخوندی بعد اینکه رشته ای که میخوای قبول شی تجربیه من خودم خیلی خونده بودم ولی سخته بیشتر تست هوش میارن و اینکه زمانش زیاد نیست ریاضیاش سخته مثلا از ۹۰ ته حداقل ۵۰ تا رو باید درست بزنی غلطم بزنی خوب منفی میگیری مث کنکوره باید از تابستون شروع میکردی نمیخوام نا امیدت کنم همین الانم بشین بخون تست کلی بزن ایشالله قبول میشی❤

هفتم خیلی درس می خوندم و ریاضی ۱۹.۸۷ و علوم ۲۰ شدم هشتم همش را با تقلب ۲۰شدم نهم هم تقلب کردم ولی ...

چجوری با تقلب شدی ۲۰

خب به هر حال اگه نوبت دوم رو هم خوب بدی بله میتونی بری ولی باید درس بخونی دیگه از دهم به بعد

اخطار🚫                                                                                            با شماره مادربزرگم وارد شدم دیگه تعلیق نکنید🔪
فک کنم مجازی بودن

خودمم نهمم اره پارسال 

ولی امسال نه حضوری میریم

من که خودمو کشتم ریاضی ۱۶ شدم

الان من چیکار کنم؟

نمراتت باید بالای ۴۲ باشه جمع سه سال تجربی و ریاضی ولی برای مدارس نمونه و تیزهوشان باید بالاتر باشه و معدل هم همینطور تیزهوشان آزمون داره بیشتر از هوش هس کلا باید درس بخونی اگه میخوای واقعا قبول بشی باید از همی الان شبانه روز درس بخونی