2777
2789
میخوام بدون درد و سریع باشه قرص که نشد خودکشی خیلیا زنده موندن با قرص

زیاد باشه زنده نمی مونی

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه م رو بردن تهران من اصفهانم دلم براش تنگ شده 😭

باشه عزیزم 

هر مشکلی ک پیش میاد راه حلی ام داره 

خدا خیلی بزرگتر از این حرفاس 

فقط باید صبر داشته باشی و همه چیو بسپری بخودش 

هیچوقت اینطوری ناامید نباش هیچوقت برا زندگیت 

بچت تلاش کن که مطمئنا اینطوری نمیمونه بقران 

خودکشی کن بمیر  پدر ومادرت درعذابن داغ جوان خیلی سخته

مادرم خودش میگه خودنو بکش بمیر من جشن میگرم من خانواده ندارم من همه چیمو بچه مو ازم گرفتن شوهرمو ازم گرفتن

چرا

ببین الان میفهمم خسته ای از همه چیز از همه از خودت از زندگیت متنفر و خسته ای میدونم اما یک دقیقه آروم فکر کن به بعد از مرگت برو بخون سرنوشت کسایی که خودکشی کردن خدا نمیبخشه اصلاااا یه درد تازه و تا آخرررررین جایی که کسی نمیدونه کجاس شروع میشه و ادامه پیدا میکنه ، به این فکر کن که اگر خودکشی کردی و نا موفق شد چی؟ جز درد و رنج چیزی برات میمونه ؟ اومد ما دست خودمون نبوده رفتنمون هم دست ما نیست زمان کسی مشخص نیس یعنی ما نمیدونیم درد خودکشی از هرررررر دردی که فکر کنی بیشتره چه قبل و چه بعدش 

یه راه بهتر بیا بهت یاد بدم که زود تر ازین دنیا خلاص بشی اگه میخوای بگم بهت ؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
چه راهی

ببین بهت چی میگم نمیدونم چند سالته و چه اعتقادی داری ولی به عنوان یه خواهر بذار اعتقاد خودم رو کل این دنیا بگم حالا خلاصه میگم چون طولانیه شاید خسته بشی نخونی ... این اولین باری نیست که ما به دنیا میام این رو من مطمئنم چون دلیل دارم براش حالا چرا دوباره بازم به دنیا اومدیم ؟ چون به هر دلیلی خدا بهمون یه زمان و فرصت جدید داده .. اگه میخوای زود تر بری آدم خوبی باش خوبی کننننن بی پایان خوب شو خدا آدم های خوب رو زود میبره پیش خودش چون زود تر امتحانشون رو قبول میشن تو این دنیا و دیگه نیازی نیست برای موندنشون پی خوب شو ... هدف ما زندگی این شکلی نیست چون این دنیا آدماش جنگلش خونش هییییچ چیزیش قرار نیس بمونه همش نابود میشه و ما الان هممون مثل بازیگر ها نقش بازی میکنیم من نقش فرزند رو برای پدر و مادرم بازی میکنم و نقش خواهر رو برای برادم ... حرفام تموم شد خوب فکر کن بعد تصمیم بگیر اگرم دقت کنی آدم های کثیف و نامرد تو این دنیا زیاد عمر میکنن ... موفق باشی

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..