2777
2789
برای چی کم میشه اب

منم به جوابی نرسیدم من یه بچه تو دوازده هفته از دست دادم از کمبود اب دورش بچه بعدم هفته سی و دو اب دورش کم شد از دکتر سؤال کردم میتونه از قرص ضد حساسیت باشه چیزی نگفت

وخدایی که برایم کافیست    

من نمیدونم عددش چند فقط نوشته ۷۴ کاهش یافت،وای خدا رحم کنه مال منم نرمال بشه

ایشالا نرمال میشه عزیزم فقط استرس نداشته باش ولی اب و مایعات زیاد بخور چون اه عددش نره بالا ختم بارداری مدن

وخدایی که برایم کافیست    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از هفته سی وشش دیگه کامل کامل ولی قبل از هفته سی و شش امکان داره بره داخل دستگاه

چی کار کنم به هفته ۳۶ برسه،وای همین جوری دارم اشک میریزم،نفسم بالا نمیاد از استرس

خسته ترینم
چی کار کنم به هفته ۳۶ برسه،وای همین جوری دارم اشک میریزم،نفسم بالا نمیاد از استرس

وای نگو ترا خدا الان من راهنمایی ک دم دیگه عزیزم مایعات فراون استراحت مطلق فقط برای دستشویی بلند شو اصلا نگران نباش بسپار به خدا اون خودش هوات داره    خیلی مراقب خودت باش

وخدایی که برایم کافیست