2777
2789
عنوان

دوستی

93 بازدید | 10 پست

سلام. بچه ها دو شب پیش به دوستم زنگ زدم اصلا داد زد پشت تلفن. بعد بهش پیام دادم چرا اینطوری می کنی. گفت از همتون متنفرم. بعدشم شب دیدم واتساپ بلاکم کرده. از دیروزم گوشیش خاموشه. البته اینم بگم که چند وقت پیش هی تلفنمو جواب نمی داد و بی‌محلی می کرد. بعد گفت که دیگه نمی خوام باهات دوست باشم و اینا. ولی من هی اصرار کردم و زنگ زدم و اینا. دوست شد بام دوباره. ولی الان بعد دو هفته اینجوری کرد. شما بودین چی کار می کردین. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه خیلی صمیمی هستید، ببین ناراحتیش چیه 

ناراحتیش اینه که چون ما خیلی با هم متفاوتیم. و همش دعوامون میشه با هم. و اون همیشه صداشو بالا می بره واسه من. و به من میگه تقصیر تویه که همیشه دعوامون میشه.

[QUOTE=231567500]خوب باهاش درد و دل کن  با حرف زدن باهاش ناراحتیش را کم کن [/QUOTE

همین کارو کردم. ولی دوباره چند روز بعدش این اتفاق افتاد که سرم داد زد و بعدش بلاک کرد و گوشی خاموش کرد.