من استرس دارم مهمون اومد بعد رفتم پذیرایی کنم سینی و ظرف آجیل تو دستم میلرزید پاهام میلرزید خیلی بد بود
اگه خواستی تکیه بدی نه به چهره ها اعتماد کن نه به زبون ها به دو تا چیز اما میشه تکیه کرد؛ یکی مرام و مردونگی، دومی انسانیت ، اولی نمک میشناسه، دومی هیچ وقت ظلم نمیکنه
فکر کنم اظراب اجتماعی داری یا درون گرا هستی، از دور همی ها هم زیاد خوشت نمیاد، مثل من
اضطراب اجتماعی دارم
اگه خواستی تکیه بدی نه به چهره ها اعتماد کن نه به زبون ها به دو تا چیز اما میشه تکیه کرد؛ یکی مرام و مردونگی، دومی انسانیت ، اولی نمک میشناسه، دومی هیچ وقت ظلم نمیکنه
دفعه های بعد بده شوهرت پذیرایی کنه، بعد سعی کن اظطرابت رو کمتر کنی ، اعتماد بنفس رو ببر بالا، زیاد فکر نکن که طرف راجع به تو خونه زندگیت چی فکری میکنه، منم اینجور مواقع مثل شما استرس میگیرم شدید دست و پام میلرزه تازه گرسنمم میشه شدید شکمم غار و غور میکنه از استرس، ولی سعی کردم رو خودم کار کنم
هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...
دفعه های بعد بده شوهرت پذیرایی کنه، بعد سعی کن اظطرابت رو کمتر کنی ، اعتماد بنفس رو ببر بالا، زیاد ف ...
باشه ممنون