سلام دوستان میشه لطفا راهنماییم کنیدددد دوستانی ک تجربه دارن و خودشون مادر هستن...من ۲۰ سالمه و تقریبا ۱.۲ سالی هست با پسری دوست هستم از هر لحاظی این آقا عالی هستن و همو دوست داریم الان اصرار داره من با خانوادم صحبت کنم راجب به خواستگاری تقریبا قراره ۳.۴ ماهه دیگه برای خواستگاری بیان نمیدونم چجوری با مامانم صحبت کنم هم میترسم ک مخالفت کنه چون دوست بودیم واینا هم اینکه خجالت میکشم و هم اینکه سنم کمه نمیدونم چجوری باید مطرح کنم خود اون آقا میگفت شماره مادرتو بده من باهاش صحبت میکنم ولی میدونم اینجوری خوشش نمیاد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره اتفاقا گفتم مثلا ی دوستم با دوس پسرش ازدواج کردن و این حرفا ری اکشن خاصی نشون نداد چجوری ...
مثلا بگو ازدواج سنتی خوشم نمیاد بعد دردسرهای سنتی رو هم قید کن الان دوره ای شده دختر و پسر اولش باهم باید آشنا بشن اگر باهم تفاهم داشتن بعد به خانواده ها اطلاع میدن