2777
2789
عنوان

خواستگاری!

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 50 پست
چند سالگی خوبه بنظرت ..من 24 ام

منم با ۲۴ اوکیم،بنظرم سنت خیلی خوبه درس و دلنشگاهت تموم شده دغدغه خاصی نداری من چون ی شهر دیگه تحصیل میکنم اگه هم نامزد بشیم نمیدونم قراره ک چی بشه...

چند سالگی خوبه بنظرت ..من 24 ام

سنت خیلی مناسب ازدواج هست اگر درست رو خوندی و آمادگی داشته باشی طبیعتاً آدم تا آدم فرق می‌کنه 

اگر گزینه مناسب داری حتما روش فکر کن 

سن بالا بره سختگیری هم بیشتر میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره همه ی جوری گفتم سنت کم نیست ک یجوری شدم|:  آره دقیقا منم ترجیح میدم فعلا بین خودم و خودش و ...

شروع طرح موضوع واقعا سخته 😂 من دوست دارم یه چند تا عکس خوب از طرف نگهدارم، ترجیحا عکس خانوادگی هم باشه که خانوادشونم نشون بدم بعد دیگه صحبت کنم بگم من فلان جا با یکی آشنا شدم و یه مدت همو شناختیم و عکس نشون بدم

ولی یکی از دوستانم از طریق خواهرش مطرح کرد. یعنی خواهرش از اول در جریان بوده تا حدودی و دیگه به موقعش اون مطرح کرده 

ولی من به نظرم خود آدم بگه بهتره 

من به نظرم همین 24 اینا آدم تااااززززه باید بهش فکر کنه. یه کم دنیا رو دیده باشیم 😂🤦‍♀️

اره دقیقا  چ کنم خواهر منو کشت ک حتمن باید به مامانت بگی حتی بخوایم دوست باشیم تا ی سال دیگه 

آخی یاد خودم افتادم. منم یه مورد اینطوری برام پیش اومد البته دوست نبودیم. ولی هیچ وقت به مامانم نگفتم یعنی نتونستم بگم با شناختی که ازمامانم داشتم. می‌گفت زوده یا چیزای دیگه. من تو این موارد با مامانم راحت نبودم. 

البته احساس خاصی هم به اون آقا نداشتم 😃

آقا پسر شغل داره؟  در اخلاق و شخصیتش رو در چه حد میشناسی؟؟

بله وکیل هست 

از نظر شخصیت و اخلاق ک فوق العاده هست من تو این چند سال اخلاق بدی ازش ندیدم نکته بدی هم بود چیزی بود ک گوشزد کردم بهش و اصلاحش کرد

مطرح کردن رو که بیشتر اصرار خودشه...

شما که با مطرح کردنش مشکل داری یهو مستقیم نرو بگو با فلانی دوستم 

اول زمینه چینی کن تا آماده بشه و بعد از ازدواج دخترهای فامیل اطرافیان دوستات بگو نشون بده تو هم مایل به ازدواجی بعد مسئله خودت رو بگو

شروع طرح موضوع واقعا سخته 😂 من دوست دارم یه چند تا عکس خوب از طرف نگهدارم، ترجیحا عکس خانوادگی هم ب ...

منم خودم بگم بنظرم بهتره

متاسفانه خواهر هم ندارم  

اصن خجالت میکشم بگم 

چرا انقدر اصرار داره بگی آخه ؟🤦‍♀️

چون خودش با خانواده خودش مطرح کرد خیلی وقت پیش الان خانوادش اصرار دارن با من آشنا بشن اونم به خاطر من پشت گوش میندازه.... یجوری خانوادش ناراحت شدن ازش