2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اووووو همش سه چهارماهه؟؟!!فک کردم س چهارساله...اولا تا یه سال طبیعیه..دوما تا وقتی ک هرماه دنیال بی ...

اونقدا هم بچه دوس ندارم اما ترس از مشکل داشتن دارم

من رفتم قبل از اقدام آزمایش پیش از بارداری دادم نمی‌دونم چ چیزایی بود اما گف سالمع

جای مطمین و مطب پیش دکترخوب رفتی؟!!!چون منم ماههای اول رفتم بیمارستان دولتی پیش یه دکتر زنان..دو سه تا ازمایش ابکی برام نوشت..هیچی هم نداد...گف برو اقدام کن خوبی🙄🙄منم چندین ماه اقدام کردم نشد..اخرش رفنم فلوشیپ نازایی و متخصص..اون فرستادازمایش اساسی...گف اولا کم کاری تیرویید داری..ذوما ضخامت رحمت کمه...سوما عکس رنگی فرستاد اصلا لوله هام بسته بودن🤕🤕🤕🤕چهارما پلی کیست بودم.....

اینا رو اون ازمایشایی ابکی دکتر اولی اصلا نشون نداد🤕

بعدم قرص و دارو داد همون ماه حامله شدم

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
سنت خوبه پس یه شش ماهی صبر کن احتمال زیاد باردار میشی اگه نشدی برو دکتر.بعد از پریود زمان خوبی برای ...

یه سوال ‌. مثلا امشب اقدام کردم اگ فردا پیش بیاد برام باز رابطه . اشتباهه ؟

وااااااا جدی میگی؟من پیش ماما رفتم

اره بخدا..دوسال الکی الاف بودم تو مطب ها...نه برو پیش متخصص زنان و فلوشیپ نازایی(این فلوشیپ ها خیلیییی تخصصی عمل میکنن)مثلا ازمایشاتی ک واسم نوشت با دفترچه شد۶۰۰هزارتومن...ازمایشای خیلی حساسی بودن..اگ تهرانی من خودمپیش (ازاده اکبری سنه)سر یه ماه حواب گرفتم...تو نت بزنی میاد..

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..