2777
2789
عنوان

داداشم با زنش

11755 بازدید | 286 پست

رفتن خارج این ۷و۸ ماهو توو چهار روز نزدیک به ۲۰۰م خرج کرده چی گوشی خریده برا زنش دختر چقد عقده ایی تو خونه باباش سامسونگ ساده برمیداشت حالا آیفون ۱۳ خریده که من دختر خانواده ندارم یکم با کارهاش خودش بزاره زمین خوب میشه حالا اینا به کنار تو ایران چادر می‌پوشید دیشب با تاب و دامن استوری گذاشته کاری ندارم ولی این همه عقده هم خوب نیس داداشم زنگ زده به ما میگه و میخنده به خدا پسر ها هم دوس ندارن تو خونه بابات چطور بودی نهایت یکم تغییر کن نه این همه واقعاااا.بی ادبی هم نکنین آیی خووهر شوری اینا نه من با دیدن اینکه داداشم دختره رو به مسخره گرفته میخنده به هم جنسام با این همه عقده ناراحت میشم 

چرا یهویی این همه تغییر کرده😳😳

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز