2777
2789
مطمنی؟خب  رفته رفته کم میشه؟وای دارم سکته میکنم

نمیدونم دوستم بهم گفت . تو ماه آخر بوده. بازم هر چی دکترت میگه صحیحه من فقط یه مورد مشابه رو که شنیدم گفتم شاید مشکلتون یکی باشه شایدم نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیشه استرس رو از خودت دور کن دوستم تو هفته های پایین تر دکتر بهش گفت آب دور جنین کمه و اونم فقط ...

دکتر سونو گفت تا ۲ هفته میتونیم نگهش داریم، یعنی چی اصلا نمیفهمم

خسته ترینم
نمیدونم دوستم بهم گفت . تو ماه آخر بوده. بازم هر چی دکترت میگه صحیحه من فقط یه مورد مشابه رو که شنید ...

هنوز دکترم ندیده جواب سونورو فردا باید برم پیشش

خسته ترینم
دکتر سونو گفت تا ۲ هفته میتونیم نگهش داریم، یعنی چی اصلا نمیفهمم

اصلا بابت حرف دکتر سونوگراف استرس نگیر 

مهم نظر دکتر خودته فردا انشالله میری راه حل بهت میده چه کار کنی تا نی نی به وقتش به دنیا بیاد حالا تا فردا که دکتر بری مایعات بخور آب بخور تا ببینی چی میگه

اصلا بابت حرف دکتر سونوگراف استرس نگیر  مهم نظر دکتر خودته فردا انشالله میری راه حل بهت میده چ ...

مرسی از دلداریت،تا به دنیا بیاد من میمیرم از نگرانی انقد زدم تو اینترنت خوندم دارم دیونه میشه،کاش زودتر فردا بشه،یعنی بچه که زودتر به دنیا بیاد زنده میمونه؟

خسته ترینم

خاله من همین ماه پیش دقیقا بخاطر همین چند روزی بیمارستان بستری شد ،البته نمیدونم مال اون در چه حد بود ولی گفته بودن آب و آبمیوه زیاد بخوره کمک میکنه بچشم صحیح و سالم دنیا اومد فقط یکم زردی داش 

خدایا شکرت💜
اون چند هفتس بود؟

فک کنم هشت ماهش بود یا زودتر ، میدونم تقریبا یک ماه بعد زایمان کرد ، ولی خب خیلی نگران بود خداروشکر نی نی سالمه سالمه ، آب سیب بگو با دستگاه برات بگیرن تازه تازه بخور ، اگه دیابت نداری شیرین باشه بهتره

خدایا شکرت💜
یعنی از بی آبیه خودم؟خب این خیلی بد یعنی؟

نه از بی آبی خودت نیست ولی اب بخوری کیسه ابتم جبران میشه نگران نباش 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
مرسی از دلداریت،تا به دنیا بیاد من میمیرم از نگرانی انقد زدم تو اینترنت خوندم دارم دیونه میشه،کاش زو ...

وا معلومه که زنده میمونه این چه حرفیه 

اولا که خیلیا کیسه ابشون کم بوده و بچشون صحیح و سالم به موقع دنیا اومده 

بعدم خیلیا بچه هاشون زودتر دنیا اومدن و الان سالم و سرحالن

امپول ریه بزن که اگه یه درصدم زود به دنیا اومد مشکلی پیش نیاد  

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خب سر وقتش زایمان کرد

اره ، طبیعی هم زایمان کرد، نگران نباش عزیزم خدا بزرگه ، از این مسائل زیاد پیش میاد فقط ببین دکترت چی میگه و استرس نداشته باش، انشاالله نی نی سالم میاد بغلت 

خدایا شکرت💜
اره ، طبیعی هم زایمان کرد، نگران نباش عزیزم خدا بزرگه ، از این مسائل زیاد پیش میاد فقط ببین دکترت چی ...

اصلا روحیم خراب شده،از صبح انقد ناراحتما نه میتونم چیزی بخورم نه کاری کنم،فقط تو اینترنت سرچ میکنم

خسته ترینم
اصلا روحیم خراب شده،از صبح انقد ناراحتما نه میتونم چیزی بخورم نه کاری کنم،فقط تو اینترنت سرچ میکنم

نترس ، خدایی ک تا الان حفظش کرده بعد اینم مواظبشه ، شما فقط ب توصیه دکترت گوش کن و ریلکس باش 

توکل بر خدا 💜

خدایا شکرت💜