2777
2789
عنوان

بتا پایین

3635 بازدید | 23 پست

میشیه بتا پایین باشه و بره بالا و بارداری سالم باشه

۶ روز بعد ار موعدم رفتم آزمایش

گفتن بتا ۸ 

دکتر گفت دوباره چک کن ۴۸ ساعت بعد

میشه بالا رفته باشه و باردار باشم؟؟؟؟؟ 

هرچیزی ممکنه ولی کلا بتا۸کاملا منفیه...ایشالا ازشما میره بالا

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره آزمایشگاه هم گفت منتظر باش پریود بشی نمیدونم چرا گفتن دو باره چک کنم این میشه دومین سقطم😭

اینکه اسمش سقط نیست عزیزم شما باردار نشدی اصلا...سقط اونه که ازمایش مثبت باشه بعد یکی دوماه سقط بشه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
گفتن منفیه و تمام ولی نمیدونم پس چرا گفتن دوباره چک کن

معمولا وقتی میگن دوباره چک کن ک مثبت باشه ولی پایین باشه ، منم یبار بتام ۹ بود و منفی بی بی چکمم مثبت بود ، ولی واس اینکه خیالت راحت بشه دوباره آزمایش بده بعضی وقتا پیش میاد ، احتمالا واس اینکه بی بی چکت مثبت شد گفتن دوباره تکرارش کن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز