adventor مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2759 عنوان بعضی مردا خیلی... 375 بازدید | 21 پست نامردند، بابا وقتی از خودت مطمئن نیستی نرو جلو چرا اینطوری شدن پسرا خیلی بد شدن دیکه نمیشه ب کسی اعتماد کرد، بعد مدتها ب کسی اعتماد کردم، گند زد به همه چی واقعا ناراحتم نمیتونم فراموش کنم تاپیک قبلیم گفتم 1401/01/07 | 14:35 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خشووککک عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 2528 من کلا ناراحتم یه جوریم تا حالا عاشق نشدم ...واقعا ناراحتم ( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..
اسکاچ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 14353 بهترین کار اینه هیچ وقت کسی رو کامل باور نکنی حتی وقتی کاملا ازش مطمینی همیشه یه جایی واسه اشتباه بزاری منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست... اسکاچ سایت هستم❤
650_آنجلا_پرواز عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 5024 من کلا ناراحتم یه جوریم تا حالا عاشق نشدم ... واقعا ناراحتم نشو ننه عاشق بشی ک چی بشه هنو خیلی وقت هس برا این مسخره بازیا بذارش برا سال های بعد لطفا .
adventor مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2759 بهترین کار اینه هیچ وقت کسی رو کامل باور نکنی حتی وقتی کاملا ازش مطمینی همیشه یه جایی واسه اشتباه بز ... میشه تاپیک قبلیم رو بخونی من دیگه نمیدونم باید چیکار کنم فقط خیلی ناراحتم خیلی زیاد
maheshaberoshan عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 46 واقعا نمیدونم مگه مجبورند با احساس کسی بازی کنند...اگر از اول میدونی آدمش نیستی نیا جلو...برا چیز دیگه میخوای طرفو آدمش ریخته دست نزار رو دختر ساده مردم با هزار ترفند عاشقش کن تا به هدفت برسی...مردا موجودات وحشتناکی شدن
adventor مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2759 واقعا نمیدونم مگه مجبورند با احساس کسی بازی کنند...اگر از اول میدونی آدمش نیستی نیا جلو...برا چیز ... بحث ما تازه دوستی ام نیست با کله خانوادش اومدن خاستگاری دیگه رفتن که رفتن هیچچچ خبری ازشون نیست ، انقدر ناراحتم تاپیک قبلیم گفتم
maheshaberoshan عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 46 بحث ما تازه دوستی ام نیست با کله خانوادش اومدن خاستگاری دیگه رفتن که رفتن هیچچچ خبری ازشون نی ... مردا فقط حرف میزنند. در هر مرحله ای هم میخواد باشه به همه یه امیدی میخوان بدن بزارن تو آب نمک
adventor مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2759 مردا فقط حرف میزنند. در هر مرحله ای هم میخواد باشه به همه یه امیدی میخوان بدن بزارن تو آب نمک واقعا متاسفم براش
خشووککک عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 2528 نشو ننه عاشق بشی ک چی بشه هنو خیلی وقت هس برا این مسخره بازیا بذارش برا سال های بعد لطفا ننه من زشتم؟؟ عکسم رو بفرستم برات؟ ( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..
650_آنجلا_پرواز عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 5024 ننه من زشتم؟؟ عکسم رو بفرستم برات؟ دختر من خودم سلطان زشتامهمتون قشنگینو این خیلی قشنگ تره ک قشنگ باشی و سینگل عاشق نشو باور کن عشق ناب کمه.. عشق غصه داره.. پیر میکنه.. زندگیو بعد دوماه دگرگون میکنه تهش قشنگ نیس برهوتِ در باغش سبزههرجور دلت میگه ننه ولی ندیده هم قشنگی .
adventor مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2759 نه که شماها کاملید رو به روال مگه قراره همه کامل باشن؟ وقتی روز اول میبینی و یه حرفی میزنی باید پاش وایسی دیگه اسم این ادم مرد نیست نره
arthas عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 22 مگه قراره همه کامل باشن؟ وقتی روز اول میبینی و یه حرفی میزنی باید پاش وایسی دیگه اسم ا ... شاید طرفشو بیشتر شناخت گفته ارزش مرد نداره حداقل نر باشم
خشووککک عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 2528 دختر من خودم سلطان زشتام همتون قشنگین و این خیلی قشنگ تره ک قشنگ باشی و سینگل عاشق نشو باور کن عشق ... ننه عاشقتم❤️😍 ( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..