2777
2789
عنوان

بعضی مردا خیلی...

374 بازدید | 21 پست

نامردند،  

بابا وقتی از خودت مطمئن نیستی نرو جلو 

چرا اینطوری شدن پسرا خیلی بد شدن دیکه نمیشه ب کسی اعتماد کرد، 

بعد مدتها ب کسی اعتماد کردم، گند زد به همه چی 

واقعا ناراحتم نمیتونم فراموش کنم 

تاپیک قبلیم گفتم 

بهترین کار اینه هیچ وقت کسی رو کامل باور نکنی حتی وقتی کاملا ازش مطمینی همیشه یه جایی واسه اشتباه بزاری 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار اینه هیچ وقت کسی رو کامل باور نکنی حتی وقتی کاملا ازش مطمینی همیشه یه جایی واسه اشتباه بز ...

میشه تاپیک قبلیم رو بخونی 

من دیگه نمیدونم باید چیکار کنم فقط خیلی ناراحتم خیلی زیاد

واقعا نمی‌دونم مگه مجبورند با احساس کسی بازی کنند...اگر از اول می‌دونی آدمش نیستی نیا جلو...برا چیز دیگه میخوای طرفو آدمش ریخته دست نزار رو دختر ساده مردم با هزار ترفند عاشقش کن تا به هدفت برسی...مردا موجودات وحشتناکی شدن 

واقعا نمی‌دونم مگه مجبورند با احساس کسی بازی کنند...اگر از اول می‌دونی آدمش نیستی نیا جلو...برا چیز ...

بحث ما تازه دوستی ام نیست با کله خانوادش اومدن خاستگاری 

دیگه رفتن که رفتن هیچچچ خبری ازشون نیست ، انقدر ناراحتم 

تاپیک قبلیم گفتم

بحث ما تازه دوستی ام نیست با کله خانوادش اومدن خاستگاری  دیگه رفتن که رفتن هیچچچ خبری ازشون نی ...

مردا فقط حرف میزنند. در هر مرحله ای هم میخواد باشه به همه یه امیدی می‌خوان بدن بزارن تو آب نمک

نشو ننه عاشق بشی ک چی بشه هنو خیلی وقت هس برا این مسخره بازیا بذارش برا سال های بعد لطفا

ننه من زشتم؟؟ عکسم رو بفرستم برات؟

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

ننه من زشتم؟؟ عکسم رو بفرستم برات؟

دختر من خودم سلطان زشتام

همتون قشنگین

و این خیلی قشنگ تره ک قشنگ باشی و سینگل عاشق نشو باور کن عشق ناب کمه.. عشق غصه داره.. پیر میکنه.. زندگیو بعد دوماه دگرگون میکنه تهش قشنگ نیس برهوتِ در باغش سبزه

هرجور دلت میگه ننه ولی ندیده هم قشنگی

دختر من خودم سلطان زشتام همتون قشنگین و این خیلی قشنگ تره ک قشنگ باشی و سینگل عاشق نشو باور کن عشق ...

ننه عاشقتم❤️😍

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..