2777
2789
عنوان

خنگم واقعا یا چی؟

126 بازدید | 9 پست

حس میکنم مغزم کار نمیکنه بقیه هم بهم میگن مخصوصا دختر خالم میگه من نمیفهم مثلا پریروز زنداییم باهام بحث کرد سر اینکه چند ماه پیش خونه خالم شام بودیم یا نه بهم میگفت دیوونه ای یا عقلت کار نمیکنه خودش فهمید ناراحت شدم انگار حافظه ام خوب نیست نکنه واقعا کج فهمی؟😐

منم همینم از فکر زیاده 

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب طبیعیه ادم درگیری ذهنی زیاد داره

ماهم دیشب خونه خالم بودیم،بعد خالم میگفت  من پریشب خونه اون یکی خالم بودم،بعد ما میگفتیم عههه پریشب که ما اونجا بودیم  تا تهش یادمون اومد ما دو شب پیش اونجا رفتیم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

از بس فکرامون مشغوله گلم تقصیری نداری منم مثل شما شدم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊