2777
2789
عنوان

ایرادم چیه؟

305 بازدید | 10 پست

لطفا نگین اعتماد بنفس نداری و مشکل از تو نیست و ایشالا یکی بهتر گیرت میاد

من هیچ دوست پسری نداشتم همیشه تنها بودم با چند نفر صحبت داشتم اما در حد یک یا دو روز  فقط قیافه‌م بد نیست خوبم نیست خیلی معمولی ام اما اخلاقم خوبه تیپمم واقعا کسی و ندارم کمک کنه چی بپوشم چی بخرم هرچی دستم بیاد میپوشم دیروز با یه پسری صحبت میکردم که این پیامو برام فرستاد اخر شب👇

سلام من خدایی نکرده نمیخوام رابطه ای شروع بشه بعدا بااحساسات جفتمون بازی بشه شما خیلی دختر خوبی هستین ولی ما از لحاظ مسیرن بازم نسبت بهم دوریم بیرون رفتنمون سخته یا من خیلی از شرایطم فعلا اوکی نیست خوشبختیت آرزومه امیدوارم منو به عنوان یه دوست بپذیرین امیدوارم از دستم ناراحت نشین درکم کنید🙏🙏🙏🌹

این درحالیه که خودش بهم پیام داد کلا سه بار چت کردیم هر سه بارم خودش پیام داد و حرف زد منم ازش خوشم اومد چون ساده و خوب بود ولی اینطوری شد واقعا نمیدونم چرا اینجوری میشه خودمم مشکلات زیادی دارم تو خونه دوست دارم یکی کنارم باشه خسته شدم واقعا😞

لباس پوشیدنت مگ چجوریه؟

لازم نیس مثل بعضی از مردم واز و ولنگ بپوشی !

بیخیال دوستی و اینا

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت اینه که از بس به خودت تلقین کردی جزوی از زندگیت شده که تو نمیتونی با کسی دوست باشی رفته تو ضمیز ناخوداگاهت برای همون وسیرو به زندگی خودت جذب نمیکنی

من یک سِخمِت واقعی ام اما تو این دنیا چیکار میکنم؟!

بهت خواهرانه بگم

دنبال رابطه های دوهزاری نباش 

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
دوستام که قیافه هاشون از من معمولی تره و شایدم بی اخلاق ترن الان دوست پسر دارن

تو مشکلی نداری اون پسره خوددرگیری داره

دیروز تو خیابون راه میرفتم شنیدم دختری کم سن و سال ولی فوق العاده زیبا دارهتن فروشی میکرد .  رفتم دیدم تو صف منتظر بودن🤤           منم رفتم توی صف هر چی نزدیکتر میشدم وسوسه ام بیشتر میشد🤤🥵.                                                                  با پرس و جو فهمیدم خیلی هم ارزون تن فروشی میکنه🧐.     اولش یکم عذاب وجدان داشتم ولی دیگه صبرم تموم شده بود.نوبتم شد رفتم داخل دیدم تنشو😍🤩 پرسیدم چه تنی داری که اینهمه خاهان داری؟؟🤔.                                     دخترک با چشمان معصوم ارام گفت:تنم؟؟تنه جنوبه🏖️.        دیدم هم تنش تازه ست هم ارزونه ۳ تا خریدم و واقعا تن ماهی جنوب خیلی خوشمزه هست🤤🐟🐠.                       خب حالا یه کف مرتب بزنین به افتخار همه منحرفای جمع🤣🤣👏👏👏.                                                             با افتخار یک عدد#_اوتاکو هر سوالی راحب انیمه داشتید درخدمتم😎. به نظر من مظلوم ترین موجود دنیا ماره😐🐍بدبخت نه دست داره نه پا هفت میلیار موجود ازش میترسن😐 مثلااا هم اشرف مخلوقات هستن🙄
میشه بیای تاپیک بعدی عکس بزارم

باشه