2777
2789

همیشه بابام یه حرف میزدم مثلا تو مغازه یه سوالی میپرسیدم ادامو درمیاورد که مثلا مث مریضا حرف میزنی هیچوقت نذاشت تو زندگیم لباس بخرم خودم همیشه خودش برام انتخاب میکرد اگرم خودم میخریدم میگفت خیلی زشته شبیه فلانه و مسخره میکرد تا اعتماد به نفسمو بگیره .و موفق هم بود چون تو جمع لال میشم و هیچ حرفی ندارم بگم و دانشگاهم قبول شدم حالا میگه تو رتبه ت خوب نبوده رتبه دختر فلانی پسر فلان فامیل دور از تو بهتر بوده . هیچوقت هیچ جا مارو نبرد مثلا من خیابونم بلد نیستم ‌. از قیافم متنفرم چون همش مسخره م میکرد که اینجات فلانه اونجات .... خلاصه باعث شد من آدم بدبختی باشم تو جامعه. فکر میکنم اون باعث بدبختی من شد . کاش میشد هیچوقت بدنیا نیومده بودیم یا اگه هم جای دیگه که پدرمادر مهربون و خانواده ی خوب بالاسرت بودن . جالبه که من تو ازدواج هم ناموفقم . اصلا هیچ جا نمیرم و هیچ بلدم نیستم با کسی ارتباط بگیرم پس فک کنم تا آخر عمرم زیردست این خانواده ی بی رحم باشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔🥀🥀🥀🥀

چند سالته عزیزم؟ برو دانشگاه حتما خیلی اعتماد به نفست بیشتر میشه دوستای خوب پیدا میکنی ،همه جا رو میگردی با دوستات

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قلبم:)

خودتو بکش بالا 

مگه تو چی از دختر فلانی کم داری؟

برو پیش ی روانکاو یا مشاور 

بعدم وقتی از این قبیل حرفا بهت میزنن فک کن ی مریض روانی داره میگه

دانشگاه رو ادامه بده سعی کن با بقیه ارتباط بگیری

جلو اینع خودتو ی شخص دیگه تصور کن با خودت حرف بزن و جواب خودتو بده.....ب عنوان ی پزشک بهت میگم خیلی تاثیر گذاره