2777
2789
عنوان

سلام یه سوال

103 بازدید | 24 پست

زیر صد تومن برا کارت کشیدن دوتا صفر بدم درسته بالا صد هم سه تا .مثلا یه کیک که بیست تومن میشه را فقط یه ۲۰۰ بکشم درسته و یه خریدی که دویست تومن پانزده تومن شده را ۲۱۵۰ را دو هزار صد و پنجاه بکشم

22:48:11 | 1401/01/06

۲۰۰۰۰۰ به ﷼

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کیک ببست هزار تومن نمیشه بیست تومن زیر صد تومن

یعنی چی 😐

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
من همه را بلدم بجز این زیره صد تومن منظورمن یه شکلات اگه بشه بیست تومن  حالا برا کارت کشیدن بای ...

اره بیست تومن که می گن برای راحت‌تر شدن و کوتاه شدن جمله به جای بیست هزار تومن می گن بیست تومن.

پس خواستی کارت بکشی بیست سه تاصفر جلوش می ذاری می شه بیست هزار تومن حالا یه صفر دیگه هم اضافه می کنی می شه دویست هزار ریال.

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
اره بیست تومن که می گن برای راحت‌تر شدن و کوتاه شدن جمله به جای بیست هزار تومن می گن بیست تومن. پس ...

۲۰۰۰۰ تومان را ۲۰۰۰۰۰ دو هزار تومان بکشم ممنونم اما زیره صد تومن  عادی بلد نیستم مثلا رفتم کیک خریدم گفت بیست و دو تومن شد من نمیدونستم چکار کنم