2821
2789
عنوان

اتوی ایستاده

75 بازدید | 5 پست

خانما کسی اینجا اتوی ایستاده داره؟ چطوره خوبه؟؟ می ارزه که آدم بخره کارایی داره یا نه؟؟ 

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

عزیزم لباس اتو کردن باهاش خاصه ینی باید حتما کلیپ آموزشی از گوگل سرچ کنید ببینید ،بعدم لباسایی هست که نخ خالصه چروک هست دست تنها نمیشه اتو زد باید یکی باشه پارچه رو بگیره چین هاش باز بشه ،در کل عالیه اگر بدونید چطوری باید لباس و شلوار رو باهاش اتو کنید

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
عزیزم لباس اتو کردن باهاش خاصه ینی باید حتما کلیپ آموزشی از گوگل سرچ کنید ببینید ،بعدم لباسایی هست ک ...

سخت شد که🤦🏻‍♀️😂کار آمده؟؟ برای جهیزیه میخوام یدونه اتوی دستی گرفتم

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سخت شد که🤦🏻‍♀️😂کار آمده؟؟ برای جهیزیه میخوام یدونه اتوی دستی گرفتم

ببین مثل من تنبل و بی حوصله باشی اره خیلی راضیم ی دقیقه اتو میزنه می‌ره دو ساعت نباید کتف و کولت تکون بدی ،من باید فرم مدرسه بچه ها رو اتو میزدم با دستی خیلی سختم بود با این رااااحت ،ولی اولش که خریدم چون بلد نبودم باهاش کار کنم بد خورد تو ذوقم ینی پشیمون پشیمون ،کلیپ آموزشی رو که دیدم و چندبار کار کردم راه افتادم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
ببین مثل من تنبل و بی حوصله باشی اره خیلی راضیم ی دقیقه اتو میزنه می‌ره دو ساعت نباید کتف و کولت تکو ...

خبب پس انقد که تعریفش رو میکنن واقعاً خوبه و ارزش خرید داره

مرسی عزیزم 😍😘