2777
2789
عنوان

دوست

137 بازدید | 15 پست

سلام. بچه ها اگه دوستتون رفتار عجیب از خودش نشون بده چی کار می کنین. دو شب پیش به دوستم زنگ زدم اصلا داد زد پشت تلفن. بعد بهش پیام دادم چرا اینطوری می کنی. گفت از همتون متنفرم. بعدشم شب دیدم واتساپ بلاکم کرده. از دیروزم گوشیش خاموشه. شما بودین چی کار می کردین. 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ازش فاصله میگرفتم تا اگه مشکلی براش پیش اومده بتونه حل کنه و وقتی به تعادل رسید دوباره دوست می‌شدیم و قطعا بعدا می‌پرسیدم دلیل رفتاراش چی بود

،  روی این بزنید و محل کار مدیر سایت و نی نی یارا ببنیدهر چند تو نداری ز احساس نشانی،) من عاشق لبخند توام گرچه ندانی،) مغرور بد اخلاق شو با همه اما،) با من به از این باش که با خلق جهانی😍🤍🌿  لازم میدونم بگم کاربری چهارمه ,کاربری اول mozhdehshokri کاربری دوم  mozhdehshokri1385 کاربری سوم از اهالی آرامشم و اینم کاربری چهارمه 😁😁 همش هم خودم گفتم تعلیقم کنم اینقدر که بعضی نی نی سایتی ها دل میشکونید💔💔💔 البته کاربری دومم یه تاپیک زدم هدفم از زدن اون تاپیک این بود که بفهمم مردم به چیزهای بی ارزش چقدر اهمیت میدن که فهمیدم خیلی..‌ اون روز از روی اینکه چرا ما آدما باید به محتوای بی ارزش توجه کنیم گفتم گزارشم بزنید تعلیق بشم و میتونم بگم که اینم تعلیقش و خودم گفتم 😊، مرسی که تا آخر خوندید♥️

حتما مشکلی براش پیش اومده... بزار یه مدت زمان بگذره

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

😭😐دوست من حتا چند وقت که بهش زیاد زنگ زدم ورداشت بگع مهمونیم بهم با اعصبانیت گفت پیام ندع برای همین اون و من تعحـد قهر ابدی بستیم حالا هر روز با همه عکس میزاره😭😭😭

ولی منم برقای دیگم میزارم اون ولی برای فرق داشت♥😐

اقامون جنتلمنه جنتلمنـــــه😎        این خانومم عشق منه عشق مــــنـــــــــــ😌

حتماً مشکلی براش پبش اومده یک مدت بهش فرصت بده

دنیا بزن هرسازی که بلدی تامنم برقصم.نشد که بشه اونی که  میخواستم .....😔https://abzarek.ir/service-p/msg/558802 لعنت بهت دنیا.🥺🥺💔💔

نه بابا. کلا بعضی وقتا اون رگش می گیره. چند وقت پیشم بهم گفت از دوستی باهات خسته ام. و می خواست کات کنیم. من خیلی اصرار کردم و هی زنگ و پیام دادم.دوباره دوست شدیم. حالا دوباره بعد دو هفته اینجوری کرد

نه بابا. کلا بعضی وقتا اون رگش می گیره. چند وقت پیشم بهم گفت نمی خوام دیگه دوستی باهات داشته باشم و می خواست کات کنیم. من خیلی اصرار کردم و هی زنگ و پیام دادم.دوباره دوست شدیم. حالا دوباره بعد دو هفته اینجوری کرد

نه بابا. کلا بعضی وقتا اون رگش می گیره. چند وقت پیشم بهم گفت از دوستی باهات خسته ام. و می خواست کات ...

پس عزیزم پیگرش نباش دیگه اون نمیدونه با خودش چند چند.توهم برات مهم نباشه

دنیا بزن هرسازی که بلدی تامنم برقصم.نشد که بشه اونی که  میخواستم .....😔https://abzarek.ir/service-p/msg/558802 لعنت بهت دنیا.🥺🥺💔💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز