2777
2789
عنوان

سلام

101 بازدید | 8 پست

سلام به همه نی نی سایتی ها خوبین تعطیلات و عید بهتون خوش میگذره ان شاءالله ه خوشی و سلامتی باشه براتون میبینین دوباره رفتیم وسط فصل سرما هواخیلی سرد شده همه اش باد میاد من تا جایی که یادمه همیشه فصل بهار هوا خنک بود مثلاپاریال هوا خنک بود بارون میومد ولی باز هوا خنک بود ولی انقدر سرد نبود به هر حال مواظب خودتون باشین اول از همه بگم چیزی که میخوام بگم نه نصیحته نه انتقاد نه هیچی فقط یه نظره از همه تون خواهش میکنم عکس لباس هارو نزارین اینجا خیلی ها لباس نخریدن و ندارن و اونا گناه دارن وقتی عکس هارو میبینن ناراحت میشن چون خودشون لباس نخریدن باور کنین خیلیا وضع مالی خوبی ندارن و خیلی خودشونو محدود میکنن یعنی قناعت میکنن من ییه بار تو یه تاپیک لباس یکی بهم گفت عکس لباس هاروبزار گفتم لباسه دیگه مثل همه اس فرقی نداره که چون واقعا هم ساده اس البته من خودم نرفته بودم واسه لباس مامانم خزریدو هر چی بخره من میپوشم سلیقه اش هم قبول دارم ولی عکس لباس هامو نذاشتم چون خیلیا پولشو ندارن که بخرن خواهش میکنم دیگه عکس لباس هارو نزارین باور کنین من قصد بی احترامی ندارم این حرفام نصیحت نیست منن خودم از سر تا پا پر ایرادم پس ناراحت نشین از من و این تاپیکم دکه میتونین به نیازمندای واقعی کمک کنین تا اونا هم بتون لباس بخرن مممنونم و ببخشین و حلال کنین اگه ناراحت شدین 

سلام عزیزم.اینجام خیلی سرد شده.و با حرفاتون کاملا موافقم.هر کی هر چی داره برای خودش داره وخدا بیشترش کنه اونی هم که ندارن خدا بهتریناشو بهش بده.ولی با نمایش دادن دل بنده خدا میشکنه و آهش گریبانگیر آدم میشه 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
سلام عزیزم.اینجام خیلی سرد شده.و با حرفاتون کاملا موافقم.هر کی هر چی داره برای خودش داره وخدا بیشترش ...

سلام عزیزم همه جا سرد شده شمالم خیلی سرده خدا رحم کنه به مسافرا دقیقا همینطوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم همه جا سرد شده شمالم خیلی سرده خدا رحم کنه به مسافرا دقیقا همینطوره

اتفاقا منم مازندرانم.اره بندگان خدا.بعد ۲سال عید امسال خواستند یه تفریحی کنند که امسال عجیب هوا سرد و بارونی شده.بقول معروف زمستون دگردیه .

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
2790
2778
2791
2779
2792