سلام به همه نی نی سایتی ها خوبین تعطیلات و عید بهتون خوش میگذره ان شاءالله ه خوشی و سلامتی باشه براتون میبینین دوباره رفتیم وسط فصل سرما هواخیلی سرد شده همه اش باد میاد من تا جایی که یادمه همیشه فصل بهار هوا خنک بود مثلاپاریال هوا خنک بود بارون میومد ولی باز هوا خنک بود ولی انقدر سرد نبود به هر حال مواظب خودتون باشین اول از همه بگم چیزی که میخوام بگم نه نصیحته نه انتقاد نه هیچی فقط یه نظره از همه تون خواهش میکنم عکس لباس هارو نزارین اینجا خیلی ها لباس نخریدن و ندارن و اونا گناه دارن وقتی عکس هارو میبینن ناراحت میشن چون خودشون لباس نخریدن باور کنین خیلیا وضع مالی خوبی ندارن و خیلی خودشونو محدود میکنن یعنی قناعت میکنن من ییه بار تو یه تاپیک لباس یکی بهم گفت عکس لباس هاروبزار گفتم لباسه دیگه مثل همه اس فرقی نداره که چون واقعا هم ساده اس البته من خودم نرفته بودم واسه لباس مامانم خزریدو هر چی بخره من میپوشم سلیقه اش هم قبول دارم ولی عکس لباس هامو نذاشتم چون خیلیا پولشو ندارن که بخرن خواهش میکنم دیگه عکس لباس هارو نزارین باور کنین من قصد بی احترامی ندارم این حرفام نصیحت نیست منن خودم از سر تا پا پر ایرادم پس ناراحت نشین از من و این تاپیکم دکه میتونین به نیازمندای واقعی کمک کنین تا اونا هم بتون لباس بخرن مممنونم و ببخشین و حلال کنین اگه ناراحت شدین