2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منطقه ی خوبی نیس مخصوصا برای رفت و آمد زیاد چون لات و لوت زیاده من اینجوری شنیدم بابامو یبار خفت کرده بودن 

امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃
بهترین محله کرج شاهین ویلا

واقعا بهترینش نیست بهترینش عظیمیه جهانشهر مهرشهر طالقانی هست شاهین ویلا ۳ سال زندگی کردم اونجام خیلی خوبه

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃
 واقعا بهترینش نیست بهترینش عظیمیه جهانشهر مهرشهر طالقانی هست شاهین ویلا ۳ سال زندگی کردم اونجا ...

اینا که شما میگی بهترین چون بالاشهره

شاهین ویلا نسبت به پولی که میدی محلش خوبه 

💍♥ i said yes 

اره حالا اگه ۴۵متری بشه خوبه 

اره قیمتش هم مناسبه آخه...میتونین راحت اونجا خونه ی خوب پیدا کنین تازه ساخت هم داره طرف های کوچه های یاس...

امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃
شما مستاجری چنده اونجا قیمتش

من و مامانم حیدر اباد میانجاده ایم یه خونه ی ۵۵ متری خودم اجاره کردم با ۵ هزار تا سوسک اشانتیون روی خونه طبقه اول کفشم سرامیک نیست ۳۰ میلیون ماهی یک و دویست تازه شانسی پیدا کردم

مامانم خونش هفتاد متره ۱۲۰ میلیون رهن کامل داده خونش نو سازه 

بستگی داره 

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃