2777
2789
عنوان

خیال‌پردازی

94 بازدید | 10 پست

شما تا حالا خیال‌پردازی کردید؟

من از نوجوونی عادت کردم با اهنگ مخصوصا موزیک ویدیو میسازم تو ذهنم برا خودم😂

حس میکنم دیگه داره خطری میشه

فقط از طریق خیال انگار خوشم به چیزی ک میخوام میرسم تجسم میکنم بعدش تو زندگی واقعی پووچ !

ترک کنم؟ چجوری؟

و اینکه با این تجسم کردنا امکانش هست ی روزی هم اتفاق بیوفته؟

منم خیلی شدید اینطورم 

در حدی که یه زندگی جدا تو ذهنم دارم برا خودم در این حد

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه به خیال پردازیتون ادامه بدید بعد ها دچار دو شخصیتی یا چند شخصیتی میشید و خطرناکه 

جدا از اینکه کلی زمان مفید که میتونی صرف کارهای بهتر کنیصرف خیال پردازی میکنی

من یک سِخمِت واقعی ام اما تو این دنیا چیکار میکنم؟!
خودت رو توی موزیک ویدئو تجسم میکنی؟

منظورم اینه که خودم و تو زندگی که میخوام ادمایی که میخوام و تجسم میکنم، شاید باورت نشه اما از طریق همین چیزا انرژی میگیرم وگرنه بی حال و عصبی میشم

منم خیلی شدید اینطورم  در حدی که یه زندگی جدا تو ذهنم دارم برا خودم در این حد

تو کل روز چقدر به اون زندگی فکر میکنی؟

از کارات عقب نمیمونی؟

من یک سِخمِت واقعی ام اما تو این دنیا چیکار میکنم؟!
تو کل روز چقدر به اون زندگی فکر میکنی؟ از کارات عقب نمیمونی؟

نه از کارام عقب نمیمونم 

ولی بهش فکر میکنم 

ینی طوری که انگار باورم میشه 

حتی اسم هم دارم برا خودم ینی مو به موی اون زندگی رو میدونم 

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃

من خیال پرداز عالمم بخدا تازه بعضی وقتا خودمو قهرمان هم میبینم اصلا میارم توی انیمیشن ها و... با هر اهنکی هم یه فیلم می‌سازم تو سرم 😉مثل همیم

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز