2777
2789
هتل سارینا رفتم ماه ویش هم نزدیک حرم بود هم چند ستاره بود هم جدید ساز تمیززززززززز شیک هم خیلی اززون ...

من سال ۹۹ رفتم .. عااالی بود

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
من سال ۹۹ رفتم .. عااالی بود

اا  فک کردم خیلی جدید سازه یعنی اونقدر نو بود فک کردم جزو سری اولاییم که رفتیم ... ما هدیه بود سفرمون فک میکردیم هتل چقدر الان زیاد شده امدنی دیدیم شبی ۴۰۰ بوده با صبحانه همسرم میگفت کلا بیایم اینجا زندگی کنیم حیلی خوبه اجاره خونمون ماهی ۱۵ م 🤣🤣

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میگم هوا سرده دوتا بچه کوچیک خودم دارم چادر سرد نمیشه؟؟

مگه از خونت بیرونت کردن با دوتا بچه کوچیک بری تو چادر؟ این سفره یا عذاب خوب🤔اگه شرایطش و نداری بمون خونه اشالله سال بعد چه کاریه خواهر 

مگه از خونت بیرونت کردن با دوتا بچه کوچیک بری تو چادر؟ این سفره یا عذاب خوب🤔اگه شرایطش و نداری بمون ...

همون دیگه برای همین میگم هتل با قیمت مناسب سه خانواده ایم ولی من فقط بچه کوچیک دارم توشون