2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی هست عزیزم خیلی گرونه

توی اینترنت در مورد لاغری با دستگاه rf سرچ کنید کامل توضیح داده، یه دستگاهیه که باعث چربی سوزی و کاهش سایز موضعی میشه همه جور قیمتی من واسه هر جلسه ش دیدم، من شیراز زندگی میکنم و توی سایت شیراز تخفیف، تخفیفای خیلی خوبی گذاشتن براش کنجکاو شدم امتحان کنم ولی نمیدونم واقعا تاثیر داره یانه، کنارش هم رژیم غذایی بهت میدن که رعایت کنی

توی اینترنت در مورد لاغری با دستگاه rf سرچ کنید کامل توضیح داده، یه دستگاهیه که باعث چربی سوزی و کاه ...

ممنون عزیزم من چاق نبودم چاق شدم متاسفانه از وقتی فهمیدم زخم معده دارم تاگرسنه میشم معدمم اذییت میشه مجبورم یه چیزی بخورم اینه وزنم بالا رفته ☹️

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

ممنون عزیزم من چاق نبودم چاق شدم متاسفانه از وقتی فهمیدم زخم معده دارم تاگرسنه میشم معدمم اذییت میشه ...

منم به خاطر پشت میز نشینی شکم آوردم و آب کردن شکم خیلی سخته میخوام اگر واقعا تاثیر داره انجام بدم چون وقت باشگاه رفتن رو اصلا ندارم

منم به خاطر پشت میز نشینی شکم آوردم و آب کردن شکم خیلی سخته میخوام اگر واقعا تاثیر داره انجام بدم چو ...

خیلی بده اضافه وزن پیدا کردن انشاالله موفق بشین وزنتون و به سایز دلخواه برسونید عزیزم

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

من تمام این راه‌ها رو رفتم فایده نداره فقط رژیم و ورزش ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم به خاطر پشت میز نشینی شکم آوردم و آب کردن شکم خیلی سخته میخوام اگر واقعا تاثیر داره انجام بدم چو ...

چی شد عزیزم رفتی 

سایز کم کردی ؟

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

من تعریف دستگاه لاغری آر اف دکتر سارا بهروان رو خیلی شنیدم دوستم 10 کیلو وزن کم کرده خیلی هم از لاغری با دستگاه تعریف می کنه مخصوصا اینکه درد نداشت و خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی براش انجام شد و نتیجه خیلی خوبی داشته خیلی خوش فرم شده هیکلش