2821
2789
عنوان

کیا حلقه میزنن؟؟؟

177 بازدید | 12 پست

بنظرتون چند دقیقه باشه خوبه؟ 

و اینکه فقط دورکمر رو آب میکنه یا رو کل بدن تأثیر داره؟؟؟ 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه مدت باید ازش استفاده کرد تا شکم آب بشه؟

بستگی داره چقد باشه شکم

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
من روزی ۲۰ دقیقه میزنم خیلی تاثیر رو شکم و مهلو داره البته من با حلقه که میزنم راه میرم تاثیرش زیاد ...

چ مدت میزنی و چند سانت آب کردی؟ 

من هیچوقت نتونستم بزنم😂

یخورده سخته اولاش

تحمل کنی بعد چند روز دیگه درد نداره 

15/16 ساله بودم زیاد میزدم  آخه اون موقع یه خورده پر بودم تحملشو داشتم  الان استخونام از ...

لاغری؟؟؟ 

چ مدت میزنی و چند سانت آب کردی؟ 

من از بچگی عادت کردم میرم ولی چندسال پیش که چاق شده بودم ۴ سانت میخواسنم کم کنم که با رژیم وحلقه درست شد

زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...😊
من از بچگی عادت کردم میرم ولی چندسال پیش که چاق شده بودم ۴ سانت میخواسنم کم کنم که با رژیم وحلقه درس ...

چقد خوب 

من زیاد پشت کار ندارم😢

اهنگ بزار برو من کلا تفریحم شده ی روز نزنم مامانم میگه ببند شو حلقه برو 

آره موقع ورزش باید هدفون و آهنگ باشه وگرنه برام کسل کننده میشه 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز