2777
2789
عنوان

همکارم😔

564 بازدید | 27 پست

تو محل کارم با یکی از همکارا مشکل داشتم 

اخلاق مون بهم نمیخورد و اصلا مراعات نمیکرد 

مثلا ی نمونه اش وقتی خیلی درگیر کار واسه تمرکز بودیم با تلفن بلند چن ساعت صحبت میکرد این فقط یه نمونه اش هست.

ی جایی هم لج و لج بازی میکرد خیلی زیاد😔 ولی من واقعا رفتار بدی نمیکردم

یکی از همکارا از دستش عاصی شد همش بدگویی اش رو میکرد ولی جلوش سیاست داشت و خوش اخلاق بود 

ولی من نمیتونستم دورو باشم.

تایمی شد که مادرم مریض شد منم روم فشار زیاد بود.  رفتارای اون ادمم خیلی ازارم میداد . لج اش بیشتر..

با مسئول بخش دوست بودم ازش خواستم که اگه امکانش هست اتاق ما جا ب جا بشه و شد.

حالا طرف با من خیلی بدتر شده . مثلا اینستا منو انفالو کرد و ..

ولی من دوست ندارم دشمن تراشی تو محل کار کنم😔  دوست دارم بعد عید باهاش اشتی کنم.. نه که صمیمی بشم فقط حداقل در حد سلام عادی بشیم

چیکار کنم چطور جلو برم؟من خیلی از دشمن تراشی میترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برین بهش از من می‌شنوی نترس بفهمن ترسیدی کارت زاره.... 

مثلا بلند داره صحبت میکنه و تو کار داری یهو با صدای بلند و جدی بگو خانم فلانی لطفاً آرومتر بتونم تمرکز کنم... اینجوری شاید همون لحظه بدتر بشه ولی میفهمه تو آدمی نیستی ک بزنه تو سرش

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
تو بااین ادم دوستی کنی انگار درحال پرورش مار تو استینتی،بهت نزدیک میشه بازم اذیت میکنه ولش کن بزار ...

ن اخه منم شاید بهتر بود مستقیم با خودش حرف میزدم

تا اینکه بگم جام عوض بشه

درسته حق داشتم ولی میتونستم اصولی تر پیش برم

با اینم نمیخام رفیق صمیمی شم

فقط میخام کینه بین مون نباشه

برین بهش از من می‌شنوی نترس بفهمن ترسیدی کارت زاره....  مثلا بلند داره صحبت میکنه و تو کار دار ...

خب اون موقع دیگ دشمن بشه ممکنه امنیت جانی نداشته باشم🤣🤣

خب اون موقع دیگ دشمن بشه ممکنه امنیت جانی نداشته باشم🤣🤣

نه بابا من از این همکاران زیاد دارم با هیچ کدوم صمیمی نیستم و حرف بری نمیکنم ولی از حق خودمم کوتاه نمیام اذیت کنن پارشون میکنم تو محیط کار شوخی ندارم با هیچ کس

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
نه بابا من از این همکاران زیاد دارم با هیچ کدوم صمیمی نیستم و حرف بری نمیکنم ولی از حق خودمم کوتاه ن ...

ما اخه شهر ب شهر گاهی شده با هم بریم واسه کار

من خیلی ترسو ام

انقدم در مورد قتل اینا ادم تو اینترنت میخونه میترسم 😑😐

ما اخه شهر ب شهر گاهی شده با هم بریم واسه کار من خیلی ترسو ام انقدم در مورد قتل اینا ادم تو اینترن ...

ببین منم بازرس هستم با همکار میریم برای مأموریت نترس اذیت کنن ی راست ب مدیریت بگو..من خیلی جاها کوتاه میام ولی ببینم طرف داره شاخ میشه ک سواستفاده کنه دیگه نگاش نمیکنم.

ببین منم بازرس هستم با همکار میریم برای مأموریت نترس اذیت کنن ی راست ب مدیریت بگو..من خیلی جاها کوتا ...

اره یه بار گفتم ک اناق کارمون عوض شد

ولی جای خواب و دیدن مون یکیه