littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9030 عنوان از موهام حالم بهم میخوره بیاین کمک😭 1023 بازدید | 23 پست بچه ها من بچگی موهام جوری لخت رود که حالت نمیگرفت الان جوری فر و خشک و وز شده که از دیدن خودم تو اینه حالم بهم میخوره🥲😭حالا اگه فر نرم بود خیلیم خوب میشد🥲میشه بیاین راهکار بدین؟! از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 1401/01/07 | 00:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 موس مو بزن « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9030 موس مو بزن خوبه؟! نرم و براق میشه؟! از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
پرتقالتامسون عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9523 ماسک مو بزن داخل و خارج حمام.من ماسک موی داخل حموم استارلیدی میزنم واقعا عالیه.بعد حمووم هم کامان میزنم که موهای دکلره مو نرم نرم و ابریشمی کرده دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلوشکسته ایم.
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9030 ماسک مو بزن داخل و خارج حمام.من ماسک موی داخل حموم استارلیدی میزنم واقعا عالیه.بعد حمووم هم کامان می ... ماسک مویی که گفتی رو انلاین شاپ ها دارن؟! ازکجا میخری عزیزم؟! از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
سیتا_سیتا عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 1174 موهاتو تو حموم با اب داغ نشور…نشسته بشور…چنگ زن موقع شستنش…شونه چوبی استفاده کن…قبل خواب بباف…با موی خیس نخواب…سشوار و اتو استفاده نکن.
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 خوبه؟! نرم و براق میشه؟! اگه موهات فره با موس فراش مرتب میشه اگه لخته بخاطر دکلره فر شده ماسک مو لدورا بزن لخت و براق میشه با اسپری دوفاز البته « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9030 کراتین اخه هم هزینشو ندارم، هم میخام فرش حفظ شه فقط از خشکی در بیاد و براق شه از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9030 موهاتو تو حموم با اب داغ نشور…نشسته بشور…چنگ زن موقع شستنش…شونه چوبی استفاده کن…قبل خواب بباف…ب ... مرسی عزیزم🥰❤ از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9030 اگه موهات فره با موس فراش مرتب میشه اگه لخته بخاطر دکلره فر شده ماسک مو لدورا بزن لخت و براق میشه با ... هیچپقت موهامو رنگ نکردم دکترا میگن ژنتیکت تغییر کرده اخه مگه ممکنه؟! از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
پرتقالتامسون عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9523 ماسک مویی که گفتی رو انلاین شاپ ها دارن؟! ازکجا میخری عزیزم؟! من از لوازم آرایشی خریدم.حاوی عصاره الوئه ورا هست و برای موهای خشک .برای موهای من که ماسک و سرم های مختلفی رو استفاده کردم فقط این جواب داد دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلوشکسته ایم.
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9030 من از لوازم آرایشی خریدم.حاوی عصاره الوئه ورا هست و برای موهای خشک .برای موهای من که ماسک و سرم های ... مرسی عزیزدلمم❤ از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9030 من از لوازم آرایشی خریدم.حاوی عصاره الوئه ورا هست و برای موهای خشک .برای موهای من که ماسک و سرم های ... میشه عکسشو بزاری گلم؟! از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
mmm1383ممم عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 12309 من از لوازم آرایشی خریدم.حاوی عصاره الوئه ورا هست و برای موهای خشک .برای موهای من که ماسک و سرم های ... قیمتش چنده گلم؟ من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن