2777
2789
عنوان

کی دلش مث من پره😭😭😭

108 بازدید | 13 پست

دلم خیلی گرفته از عالم و آدم خستم فقط یه نفر میتونه از ته دلم شادم کنه😭😭چرا همیشه دوست داشتن ها یه طرفس😭😭چرا آدم از کسی که انتظار محبت داره نمیبینه 😭چرا محبت بیش از حد مرض حاصل میکنه😭😭روحیم خیلی خرابه خدایااااااااا

مال یه سنی هست از سنش ک بگذری عادی میشی وب الانت میخندی

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دوس دارم بدونم کسی که به خاطرش ده سال از خیلی خواسته هام گذشتم دوسم داشته باشه از ته دلش 

بفهمه که چی ؟ 

بیاد این دفعه از نقطه حساست که دوست داشتنته استفاده کنه؟

از من داره استفاده می کنه ، منو هر روز می تازونه من یه نمونه و درس عبرتم 

من اسیر یه عشقم از ۱۲سالگیم الان ۲۱سالمه ولی باز خسته نشدم😔

بیخیالش گور بابای بقیه خودتودریاب بهترین سن جوونیت داره میگذره داری حسرت کیو میخوری از زندگیت لذت ببر زانوی غم بغل گرفتی ک چی بشه 

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
بیخیالش گور بابای بقیه خودتودریاب بهترین سن جوونیت داره میگذره داری حسرت کیو میخوری از زندگیت لذت بب ...

آرزوم اینه به جز من کس دیگه ای رو نخواد دوسش دارم خیلیییی لعنت به این دوس داشتن 😭😭

من خیلی زجر ها کشیدم به خاطر دوس داشتنم😭😭فقط خدامیدونه

من خوب میفهممت ۹ سال عشق نه شوخیه نه مسخره بازی 

ولی به این فک کن نوجوونیت رفت نتونستی بدست بیاریش فقط خودت اذیت شدی جوونیت هم بره باز میتونی به دستش بیاری ؟ نه نمیتونی مگه قراره چن بار زندگی کنی؟ پس ول کن و برای مدتی شده از فضای عشق و عاشقی بیا بیرون 

خودت و با کتاب مشغول برو گردش برو مسافرت 

حرفات به دلم میشینن فداتشم🙏

حالتو خوب کن دنیا ارزش نداره به قول سهراب سپهری: از صدای گذر اب چنان فهمیدم  

تندتر از اب روان عمر گران میگذرد 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست 

آرزویم این است انقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست