2777
2789
عنوان

وایییییی

87 بازدید | 8 پست

چند روز پیش حالم خیلی بد بود از خدا خواستم یکی ببینم گفتم خدایا اگه میبینم ی نشونه بده همون شب همون آدم رو با لباس به یک رنگ (به دلایلی نمی گم چ رنگی اما تعبیر اون رنگ دیدم خوب بود یعنی شادی و گره گشایی) بعد دو سه روز بعدش به طور اتفاقی عکسشو از ی جایی دیدم با ی لباسی به همون رنگ به نظرتون خیاله یا واقعا نشونس؟

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نشونه س....اما هیچوقت بعضی خوابا رو تعریف نکن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نشونه س....اما هیچوقت بعضی خوابا رو تعریف نکن

میدونم باید تعریف نشه ولی حس کردم شاید زیاد فک کردم اینطور شده یعنی الان بد شد؟

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

نشونه

فکر کنم رنگ سفید بود چون تا جایی که یادمه تو تعبیرخواب این رنگ معنی شادی داره

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
میدونم باید تعریف نشه ولی حس کردم شاید زیاد فک کردم اینطور شده یعنی الان بد شد؟

ممکنه از فکر کردن هم باشه اما مبنا رو بزار رو اینکه خدا بهت نظر ویژه داشته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ممکنه از فکر کردن هم باشه اما مبنا رو بزار رو اینکه خدا بهت نظر ویژه داشته

دقیقا لباس همون رنگی بود که دیدم و چون خیلی جلب توجه می رد تو چشم بود 

نشونه فکر کنم رنگ سفید بود چون تا جایی که یادمه تو تعبیرخواب این رنگ معنی شادی داره

نه