2777
2789
عنوان

دلم گرفته🥺

131 بازدید | 20 پست

شده تا حالا فک کنین خدا نمیبینتتون؟

حواسش بهتون نیست؟

چرا باید با این سنم بجای رفتن دنبال آرزوهام شب و روزم گریه باشه؟

تنها جایی ک خود واقعیمم نی نی سایته چون کسی نمشناستم

نمیخام قوی بمونم 

یکیو میخام برم بغلش گریه کنم بفهمتم🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی ک حرف میزنین باهام مهربون❤

خواهش کاری نکردم خودمم تازه ازرابطه ۴ماهه اومدم بیرون دلم میخاد تنهایه تنهاباشم دورازهمهههههههه😐❤🥲💔

خدایا شکرت که همیشه هوای بنده هاتو داری دوست دارم❤
خواهش کاری نکردم خودمم تازه ازرابطه ۴ماهه اومدم بیرون دلم میخاد تنهایه تنهاباشم دورازهمهههههههه😐❤🥲 ...

آخ بیرون اومدن از یه رابطه خیلی بهتره بنظرم 

یبار با یه پسره که خودش سه ماه التماس کرد باهاش باشم رفتم تو رابطه دیدم لاشیه سریع بعد چهار ماه کات کردم دوسش داشتم کلی گریه میکردم ولی غرورم نشکست و از خودم راضی بودم

الان از تو یه رابطه یکسال شش ماهه و غرورم شکست کاش خودم میرفتم خورد نمیشدم اینجور😞

یه آدم چقدر باید منفعت طلب و بی وجدان باشه

بهم گفت احساس میکنم رابطمون داره به آیندم لطمه میزنه و دیگه تصمیم گرفتم آیندم اولويتم باشه از همه مهم تر(منظورش منم)

دلم میخاست بگم اینا رو باید قبل گفتن دوست دارمات فک میکردی ولی سکوت کردم

نت خاموش کردم 

اومد عذر خواهی قربون صدقه 

الانم عین خیالش نیس رفت بیرون

منم و اشکام

آخ بیرون اومدن از یه رابطه خیلی بهتره بنظرم  یبار با یه پسره که خودش سه ماه التماس کرد باهاش ب ...

😐💔پس همدردیم من عشق اولم بود نمیدونم فقط به خاطر نه گفتن به مسائل زناشویی اونم مجازی کات کرد بیشعور گفت مابه دردهم نمیخوریم من دلم رابطه میخاد توخیلی خوبی ۲۶اسفندجداشدیم بعدش تا۴فروردین بهش پیام میدادم التماسش میکردم بیشتروبیشترخوردم میکرد و جاخورده بودم اونی که باهاش بودم این بود یعنی تااینکه شب پنجشنبه گفتم تاچقدر ارزشموبیارم پایین به خاطر یه لاشی بزار بلاکش کنم بلاکش کردم اونم انگار نه انگار یه بیوهای بسیار بیخیالی و اینه خیالش نیست کثافت

یه آدم چقدر باید منفعت طلب و بی وجدان باشه بهم گفت احساس میکنم رابطمون داره به آیندم لطمه میزنه و د ...

کات کردین یاهنوزی گلم؟😐🤕اگه هنوزی نمون لطفا نمون خودش جدا شو تابیشترازاین ضربه نخوری

😐💔پس همدردیم من عشق اولم بود نمیدونم فقط به خاطر نه گفتن به مسائل زناشویی اونم مجازی کات کرد بیشعو ...

درک میکنم نبودش سخت هست ولی کوچیک شدن و بی ارزش شدنه ک سختره

مرسی ک حرفامو شنیدی وقت گزاشتی

از خدا میخام برات بهترینا اتفاق بیوفته بهترین عشق❤

کات کردین یاهنوزی گلم؟😐🤕اگه هنوزی نمون لطفا نمون خودش جدا شو تابیشترازاین ضربه نخوری

نمیدونم حیفم میاد 

نمیدونم چجور عوض شد 

پای کسی در میون نیست

ولی یهو عوض شد🙁

درک میکنم نبودش سخت هست ولی کوچیک شدن و بی ارزش شدنه ک سختره مرسی ک حرفامو شنیدی وقت گزاشتی از خدا ...

عزیزدلی مرسی همچنین قربونت ولی چ کنم که هنوز که هنوزه میرم سراغ تلگرام پیاماشو بادوستاشو توگپ چک میکنم درطول روز بهش فکر میکنم چیکارامیکنه ایا بهم فکر میکنه یااینکه چرا بازیم داد نمیفهمم 🤕🤦🏻‍♀️💔

نمیدونم حیفم میاد  نمیدونم چجور عوض شد  پای کسی در میون نیست ولی یهو عوض شد🙁

حیفت نیاد خودت مهمتراز هرکسی هستی عوض شدنش دلیل داره خودمون خبرنداریم😕

عزیزدلی مرسی همچنین قربونت ولی چ کنم که هنوز که هنوزه میرم سراغ تلگرام پیاماشو بادوستاشو توگپ چک میک ...

من تا دو سال بعدش بهش فکر میکردم 

همه جا کنارم تصورش میکردم

بی هدف میزدم بیرون ببینمش

هی استوری میزاشتم سین میزد بر میداشتم

ولی کم کم خسته شدم از این همه فکر کردن راجبش چون اون اصلا بهم فکر نمی‌کرد حتی

عزیزدلی مرسی همچنین قربونت ولی چ کنم که هنوز که هنوزه میرم سراغ تلگرام پیاماشو بادوستاشو توگپ چک میک ...

میدونی قراره خیلی بهت سخت بگذره من خودم و با ورزش و درس خوندن مشغول کردم حتی فراموش نشدا ولی از غرور من پشیمون شد برگشت و پسش زدم

میخاست ازدواج کنه ولی متاسفانه چن روز بعد خاستگاری فوت کرد منم بخشیدمش