2777
2789
عنوان

ازدواج

131 بازدید | 21 پست

بچه ها من چند روز پیش پسری که یه مدت باهاش بودم با خانواده اومدن آشنایی بعد فک نمیکردم به این زودی بیان صفره هیچی نداره هیچ پس اندازی نداره آدم کاریه مغازه داره خودش خرجی خونشون میده تک پسره میگه تو پشتم باش همه چی درست میشه میخواد با وام و این چیزا شروع کنه. از طرف دیگه یه نفر دیگه هست اون وضعش بهتره گفته برج بعدی میام. مامانم اینا هم این که اومده اشنایی رو تموم شده میدونن. من نمیدونم چطوری بهشون بگم یه نفر دیگه هست بیاد. این که اومد آشنایی واقعا دوسم داره خودمم خیلی دوسش دارم میگه اگه نخوایم یه بلایی سر خودم میارم ولی میگه اوایل زندگی خیلی سختی میکشی چون همش قسط باید بدیم. چطوری بهش بگم نه یا اون یکی بیاد ببینم چی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پای آیندت وسطع بنظرم بهتره که بزاری اون یکی هم بیاد بعد  اول به فکر اخلاق و رفتار و نوع برخوردشون فکر کنی بعد به پولی که دارن

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

از لحاظ قیافه و اخلاق کدومش بهتره

دوتاشم خوبه مهم که چهره نیست. اخلاق دوتاشم خوبه ولی اون که اومده آشنایی واقعااا قلبا دوسم داره چطوری بگم نه دلشو نشکنم. از طرفییی مامان و بابام تموم شده میبینن میگن دیگه اوکیه بدیم بره

شما که میدونستی این آقا پسر هیچی نداره نباید باهاش میرفتین توی ارتباط احساسی که خدایی نکرده دلش بشکنه ...

الانم که اینجور شده باشه  ولی نذارین از این خراب تر شه 

خیلی منطقی صحبت کن باهاش که من تحمل نمیتونم کنم سختیو (اگه واقعا نمیتونی تحمل کنی و دوسش نداری بهش بگو اینو)

بگو خیلی آروم آروم تموم کنیم حس میکنم باهم خوشبخت نمیشیم و ...

و اینم بگم اگه صرفا از روی ترحم و از روی ترس این که بلایی سر خودش بیاره بخوای باهاش باشی به دو تاییتون ظلم کردی ...

مادرم فاطمه (س) باشد،پدرم شاه نجف،هردو عالم به فدای پدر و مادر من♥️

ببین تو دختر مجرد هستی حق انتخاب داری بذار اون یکیم بیاد لطفا احساسی برخورد نکن بحث یه عمر زندگیه با مشورت خانوادت یکیو انتخاب کن

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 
پای آیندت وسطع بنظرم بهتره که بزاری اون یکی هم بیاد بعد  اول به فکر اخلاق و رفتار و نوع برخوردش ...

چطوری به مامان بابام بگم یکی میخواد برج بعدی بیاد. مامان بابام انگار هولن همه چیزو تموم شده میدونن دیگه این فقط آشنایی بوده 

شما که میدونستی این آقا پسر هیچی نداره نباید باهاش میرفتین توی ارتباط احساسی که خدایی نکرده دلش بشکن ...

الان باهاش حرف زدم میگم من بیشتر فکرامو میکنم اگه نشد ناراحت نشو ازم میگه نه فکر جدایی نباش خوشبختیت میکنم و فلان. کاش آنقدر زود نمیومد آشنایی

الان باهاش حرف زدم میگم من بیشتر فکرامو میکنم اگه نشد ناراحت نشو ازم میگه نه فکر جدایی نباش خوشبختیت ...

خواهش میکنم بدون اینکه زیر نظر خونواده باشین فراتر نرین لطفا لطفا لطفاااا

که آخرش تاپیک نزنین خدایی نکرده نمیدونم فلان شد میترسم بهش بگم نه و...

هرچیزی از راه درست و صحیحش 

مادرم فاطمه (س) باشد،پدرم شاه نجف،هردو عالم به فدای پدر و مادر من♥️
چطوری به مامان بابام بگم یکی میخواد برج بعدی بیاد. مامان بابام انگار هولن همه چیزو تموم شده میدونن د ...

خواهر یا برادر داری ؟اگه داری اول به اونا بگو اگه نه بنظرم خودت دیگه بزرگی بدون اینکه خجالت بکشی بهشون بگو ایندتو نمیتونی برای اینکه فقط نتوستی بهشون بگی خراب کنی بعدن میگی چرا نذاشتم که اونم بیاد خاستگاری بگو مامان بابا میشه چند لحظه یه چیزیو بگم بعد بگو که یه نفر دیگه هم بهم گفته که ماه دیگه میخواد بیاد خاستگاری .

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️