آنیل۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 13188 عنوان خانومایی که باردارید و یا بچه دارید 2534 بازدید | 21 پست کدوماتون تو هفته پنجم لک بینی داشتید؟رفع شد؟میزان و رنگش چقدر بود من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 1401/01/06 | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اراام عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 4893 ابجیماستراحت مطلق کن و برو دکتر تا بهت دارو بده نا دیده نگیرش هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه...
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49292 بچه دومم ک باردار شدم بمدت ۴یا۵هفته لک بینی داشتم انگار میخاستم پریود شم...آمپول داد دکتر هر روز میزدم بعد رفع شدالبته استراحت مطلق باید میشدم..بعد تا ماه ۹ هم یک روز باز خونریزی پیدا کردم.البته زیاد کار کرده بودم. ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
آرین۱آروین۱بالالارم عضویت: 1400/07/19 تعداد پست: 10138 تو۸ هفته سرهردوبارداری یه ۲۴ ساعت چن تا لک عین دستت رومیبوری خون میاد اونطوری بود مجبورا سراول استراحت مطلق شدم دومی ولش کردم هیچی هم نشدفقط۳۵ هفته دنیا اومد
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53597 من نه ولی خواهر همسرم لکه بینی داشتن.با استراحت خوب شد.حتما برو دکتر.
آنیل۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 13188 بتاتون چقدر بود ؟ وبعد چند روز تاخیر از دادید؟ من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
آنیل۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 13188 بچه دومم ک باردار شدم بمدت ۴یا۵هفته لک بینی داشتم انگار میخاستم پریود شم...آمپول داد دکتر هر روز میز ... بتاتون چقدر بود؟ من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49292 بتاتون چقدر بود؟ یادم نمیاد...۴سال پیش بود...بچم دختره... ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49292 بتاتون چقدر بود ؟ وبعد چند روز تاخیر از دادید؟ آز ندادم.قبل از موعد چک بی بی زدممثبت شد..دو هفته ای صبر کردم سونو دادم ۷هفته ای داشتم حدودا ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49292 بتاتون چقدر بود ؟ وبعد چند روز تاخیر از دادید؟ آز ندادم.قبل از موعد چک بی بی زدممثبت شد..دو هفته ای صبر کردم سونو دادم ۷هفته ای داشتم حدودا ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
خندان_چهر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 14070 بتاتون چقدر بود؟ سلام انیل جان خوبی عزیزم ؟ببخشید اینجا مزاحم شدم داشتم در مورد کولیت میخوندم دیدم شما گفتید همسرتون دارن خاستم بدونم از جواب کولنوسکوپی مشخص شد یا از جواب نمونه برداری ؟بیماری خطرناکی هست؟دارو میخورن؟
sarina_742 عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 5466 سلام آنیل جان امیدوارم پیاممو ببینیکامنت شمارو زیر پست یه خانومی خوندم که فرمودید pco هستید ولی سال ۹۸ بودخواستم بپرسم تا الان بچه دار نشدید؟؟؟ منم الان رفتم سونو فهمیدم pco هستم و خیلی استرس گرفتم شما با آی وی افم بچت نموند؟؟؟ قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
حنا991 عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 744 سلام آنیل جان امیدوارم پیاممو ببینی کامنت شمارو زیر پست یه خانومی خوندم که فرمودید pco هستید ولی سا ... من قبلا تو یه تاپیک با ایشون صحبت کردم گفتن که بچشون ظاهرا چندروز بعد از زایمان پرکشیده 😔بعید میدونم ربطی به آی وی اف داشتهان شاالله به حق شش ماهه امام حسین تا سال دیگه همین موقع بچشو بذاره بغلش فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
sarina_742 عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 5466 من قبلا تو یه تاپیک با ایشون صحبت کردم گفتن که بچشون ظاهرا چندروز بعد از زایمان پرکشیده 😔 ب ... نمیدونی دلیل پرپر شدن فرشتش چی بوده؟؟؟ یعنی میتونه بخاطر این باشه که انیل پی سی اوبوده؟؟؟ قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
حنا991 عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 744 نمیدونی دلیل پرپر شدن فرشتش چی بوده؟؟؟ یعنی میتونه بخاطر این باشه که انیل پی سی اوبوده؟؟؟ نه عزیزم نپرسیدم و قطعا پلی کیستیک ربطی نداره ، شما هم نگرانی به دلت راه ندهمن دوستم پلی کیستیک شدید بود فقط با امپول پریود میشد و اینا ولی زود به دارو جواب داد و باردار شد فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....