2777
2789
عنوان

امید داشتن به دعا بیاین لطفا

288 بازدید | 18 پست

به نظرتون اینکه امید داشته باشین به استجابت دعا،چقدر اثر داره برای زودتر مستجاب شدنش...؟

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

صد درصد تاثیر داره همیشه وقتی دعایی میکنید برای باز شدت گره از زندگی یا خواسته هاتون از ته ته دل دعا کنید

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

امید داریم برای اینکهههه خودش گفته  بخاه تا استجابت کنم برات

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد درصد تاثیر داره همیشه وقتی دعایی میکنید برای باز شدت گره از زندگی یا خواسته هاتون از ته ته دل دعا ...

وقتی چندین سال دعا کردیم و نشده...وقتی همش حسرت خوردیم...بهترین سالهای جوونیمون با گریه و حسرت گذشته،چیکار میشه کرد دیگه....💔💔💔

صد درصد تاثیر داره همیشه وقتی دعایی میکنید برای باز شدت گره از زندگی یا خواسته هاتون از ته ته دل دعا ...

بقران الان دارم با گریه مینویسم برات🖤🖤😭😭

امید داریم برای اینکهههه خودش گفته  بخاه تا استجابت کنم برات

بقراااان اشک امونو بریده😭😭😭😭😭

وقتی چندین سال دعا کردیم و نشده...وقتی همش حسرت خوردیم...بهترین سالهای جوونیمون با گریه و حسرت گذشته ...

زندگی همینه هیچ وقت به خواست ما پیش نمیره تنها واکنش ما یه لبخنده و چشمای پر از اشک که بعد از سرازیر شدنشون شوریشون گونه هامونو میسوزونه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بقران الان دارم با گریه مینویسم برات🖤🖤😭😭

بمیرم برا دلت😪🖤

بقراااان اشک امونو بریده😭😭😭😭😭

نماز حاجت بخووون  و بعد دعای مشلول بخوون اخرای صحفه یکی مونده اخر توی صفحه نوشتهه  سه بار از هرکدوم یالله یالله ..  یا رحیم یا رحـ.     یا رحمن..  این خطو کامل بخون بره بعد دوباره برگرد نیت کن سه بار بخووونش اون خطو ک اسم خداست بعد اخر دعااا   میرسی میگه حاجتتو بگو هفت بار یاارحم راحمین  ..   و صلوات نیت صلوات  هفتم بگو یا قاضی الحاجات    حتما دعای مشلول رو با بدن پاک و با وضو رو ب قبله بخووون اثرش بالاس اینطوری

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
زندگی همینه هیچ وقت به خواست ما پیش نمیره تنها واکنش ما یه لبخنده و چشمای پر از اشک که بعد از سرازیر ...

دیگه چشم پر از اشک تا کی....از ۱۹ سالگیم تا الان دارم هر روز اشک میریزم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نماز حاجت بخووون  و بعد دعای مشلول بخوون اخرای صحفه یکی مونده اخر توی صفحه نوشتهه  سه بار ...

ممکنه کسی بهش توی خواب الهام بشه که چه راهیو بره به نطرت؟؟😭😭

مثلا توی خواب ببینه فلان کارو کرده مشکلش حل شده؟😭😭😭😭

نماز حاجت بخووون  و بعد دعای مشلول بخوون اخرای صحفه یکی مونده اخر توی صفحه نوشتهه  سه بار ...

عزیزم حتما انجامش میدم😭😭😭😭😭اینهمه راهو رفتم اینم روش😭😭😭😭😭

ممکنه کسی بهش توی خواب الهام بشه که چه راهیو بره به نطرت؟؟😭😭 مثلا توی خواب ببینه فلان کارو کرده م ...

اره میشه ب خدا بگووو نشونه ای چیزی بهم بده اروم شه دلم غوغاس.....  

عزیزم حتما انجامش میدم😭😭😭😭😭اینهمه راهو رفتم اینم روش😭😭😭😭😭

بنظرم نصف شب انجام بده انشالله حاجتت روا شه ، البته اگ نصف شب میتونی ب دلم اوفتاد بگم بت