2777
2789

رفتار خاصی هم نداشت.دیشب رفتیم فست فودی بعد خیلی شلوغ بود. یه قسمت واسه دست شستن داشت که میرفت سمت انباری فکر کنم و دید نداشت به جایی که مردم بودن. رفتم دستمو بشورم یهو یه پسر بهش میخورد ۱۸ ۱۹ ساله باشه میخواست بیاد همونجا. ماسک زده بود ولی چشماش خیلی منو ترسوند. هیچ کس نبود اونجا. نمیدونم چرا تا دیدمش ترسیدم و سریع اومدم بیرون. عادیه؟؟ آخه کاری که نمیتونست بکنه چرا من انقدر میترسم از مردا.😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما ضمیر ناخودآگاهت ترس رو حس کرده، طبیعیه

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever

منم مثل سگ میترسم ازشون.حتی تو خیابون شلوغ یکی نگام کنه میلرزم 

الان ۳اردیبهشت ۱۴۰۱هست.انشالله به حق این روزای عزیزسال بعد همین موقع مهریمو گرفتم و یه خونه ی گوگولی خریدم. انشالله سال بعد اینموقع مغازمو کشیدم یه جای جدید تو شهرمون با سه برابر جنس....انشالله هیچکس دستش جلوی کسی دراز نشه همگی بگین الهی امین.....اگر مقدوره برام یه صلوات بفرستید که هیچوقت جلوی پسرم شرمنده نباشم همیشه رو پا باشم چون جز من هیچکسی رونداره از سی روزگی هم پدربودم براش هم مادر... لطفا.بوس به کله تون....خدایا تورو به عظمتت قسم میدم نگاهتو از مانگیر

بد ناگاهت کرد؟؟

دیروز تو خیابون راه میرفتم شنیدم دختری کم سن و سال ولی فوق العاده زیبا دارهتن فروشی میکرد .  رفتم دیدم تو صف منتظر بودن🤤           منم رفتم توی صف هر چی نزدیکتر میشدم وسوسه ام بیشتر میشد🤤🥵.                                                                  با پرس و جو فهمیدم خیلی هم ارزون تن فروشی میکنه🧐.     اولش یکم عذاب وجدان داشتم ولی دیگه صبرم تموم شده بود.نوبتم شد رفتم داخل دیدم تنشو😍🤩 پرسیدم چه تنی داری که اینهمه خاهان داری؟؟🤔.                                     دخترک با چشمان معصوم ارام گفت:تنم؟؟تنه جنوبه🏖️.        دیدم هم تنش تازه ست هم ارزونه ۳ تا خریدم و واقعا تن ماهی جنوب خیلی خوشمزه هست🤤🐟🐠.                       خب حالا یه کف مرتب بزنین به افتخار همه منحرفای جمع🤣🤣👏👏👏.                                                             با افتخار یک عدد#_اوتاکو هر سوالی راحب انیمه داشتید درخدمتم😎. به نظر من مظلوم ترین موجود دنیا ماره😐🐍بدبخت نه دست داره نه پا هفت میلیار موجود ازش میترسن😐 مثلااا هم اشرف مخلوقات هستن🙄
بد ناگاهت کرد؟؟

بد نگاهت کرد؟

دیروز تو خیابون راه میرفتم شنیدم دختری کم سن و سال ولی فوق العاده زیبا دارهتن فروشی میکرد .  رفتم دیدم تو صف منتظر بودن🤤           منم رفتم توی صف هر چی نزدیکتر میشدم وسوسه ام بیشتر میشد🤤🥵.                                                                  با پرس و جو فهمیدم خیلی هم ارزون تن فروشی میکنه🧐.     اولش یکم عذاب وجدان داشتم ولی دیگه صبرم تموم شده بود.نوبتم شد رفتم داخل دیدم تنشو😍🤩 پرسیدم چه تنی داری که اینهمه خاهان داری؟؟🤔.                                     دخترک با چشمان معصوم ارام گفت:تنم؟؟تنه جنوبه🏖️.        دیدم هم تنش تازه ست هم ارزونه ۳ تا خریدم و واقعا تن ماهی جنوب خیلی خوشمزه هست🤤🐟🐠.                       خب حالا یه کف مرتب بزنین به افتخار همه منحرفای جمع🤣🤣👏👏👏.                                                             با افتخار یک عدد#_اوتاکو هر سوالی راحب انیمه داشتید درخدمتم😎. به نظر من مظلوم ترین موجود دنیا ماره😐🐍بدبخت نه دست داره نه پا هفت میلیار موجود ازش میترسن😐 مثلااا هم اشرف مخلوقات هستن🙄

حتما بد نگاهت کرده یا توی چشماش چیزی دیدی که ترسیدی

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
حتما بد نگاهت کرده یا توی چشماش چیزی دیدی که ترسیدی

انشاتون چه وزن خوبی داره

خودتون سرودین؟

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....