2777
2789
عنوان

سلام باتجربه ها لطفا بیاین کمک

127 بازدید | 10 پست

سلام من بچه سوم باردارم بعد از ده سال نمیدونم چی باید بخرم لباس سایز چند تشک بالش چه سایز ساک حمل قنداق بخرم یانه یک ماه و میم دیگه زایمانم موندم هیچی نخریدم چند دست لباس بخرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط سه دست لباس صفر و سه دست سایز یک بخر،یه حوله و یه شام حمل،برای توی ماشین هم کریر بخر،برای اینور اونور بردن ساک حمل سبک تره بهتره،کریر سنگینه،بقیه چیزا رو بزار دنیا بیاد ببین چی لازمه بخر

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

یه دونه از این جعبه ای ها بگیر که توش همه چیز هست لباس و

روسری و کلاه و قنداق و .....

دو دست لباس هم بگیر سر همی قشنگ تره لچه رو بغل می کنن بالا نمی ره

سایز یک بگیر  صفر برا نوزاد نارس هست

قنداق و ساک حمل هم نگیر من گرفتم پشیمون شدم 

از این پتو های کلاه دار بگیر  خیلی خوبن تا یک سالگی بچه هم استفاده می شه جایی هم بری می تونی بندازی روش

ممنون سایز صفر زود کوچیک نمیشه

چرا دو سه هفته لازم بود،البته بگم بچه من دو کیلو و هفتصد بود،اگه بچه سه کیلو اینا بشه همون سایز یک بهتره قشنگ تا یک ماه،یک ماه و نیم جواب میده

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
یه دونه از این جعبه ای ها بگیر که توش همه چیز هست لباس و روسری و کلاه و قنداق و ..... دو دست لباس ...

نخیر صفر برای نوزاد نارس نیست،نارس دو صفر هست،بعد اینکه بچه تا سه کیلو باشه ،که خیلیا هستن، صفر دو سه هفته برایش عالیه

ساک حمل برای من عالی بود مخصوصا وقتی که نمی‌خواستم بغلش کنم