2789
عنوان

درد شدید پریودی

241 بازدید | 17 پست

بچه ها من تقریبا از ۱۶ سالگی دردای شدیدم شروع شد قبلش اصلا متوجه نمیشدم پریود شدم

الانم که ۲۶ سالمه هر موقع پریودی کلی درد میکشم انقدی که بیحال میشم و حتما باید مسکن بخورم چندین ساعت طول میکشه تا دردم اروم شه گلاب به روتون حالت تهوع میگیره و یوبس میشم

چندبارم ازمایش خون دادم و سونو رفتم مشکل زنانه ندارم

نمیدونم باید چیکار کنم خلاص شم از این دردا اصلا دلیلش چیه؟؟؟

تو خانوادمم فقط عمم و دختر عمم اینجورین دختر عمم بیمارستان بستری میشه موقع عادتش از بس درد میکشه 

عزیزم منم اینجوری بودم مجردیم ینی چند تا مسکن و کیسه گرم و فقط استراحت حالم بهتر میشد.بعد ازدواجم بهتر شدم یکم.ولی بعد زایمانم دردام خیلی کمتر شده بحدی ک ب مسکن نیاز ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم ی بار فقط ی بار این چیزی که میگم امتحان کن اگر معجزه نکرد و خوب نبود دیگه انجام نده ،چای سفید،بابونه ،زیره ،تخم‌شوید و سنبل الطیب و زنجبیل از هر کدوم ی کوچولو دم کن با نبات بخورید و دیگه از درد خلاص بشید

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
عزیزم منم اینجوری بودم مجردیم ینی چند تا مسکن و کیسه گرم و فقط استراحت حالم بهتر میشد.بعد ازدواجم به ...

وای جدی کاش منم بعد ازدواجم خوب شم

ولی دختر عمم یه بار ازش پرسیدم که بعد ازدواجش درداش تغییری کردن گفت نه مثل قبله☹

خواهرم ی بار فقط ی بار این چیزی که میگم امتحان کن اگر معجزه نکرد و خوب نبود دیگه انجام نده ،چای سفید ...

قبل پریودی؟من الان روز اولمه امروز صب کلی درد کشیدم با دوتا مفنامیک و شیاف اروم شدم

امروز دم میکنم حتما مرسی عزیزم انشالله ج بده برام🙏🏻❤

شماهم سعی کن از دمنوش  مخصوصا گل گاب زبان و گلاب استفاده کنی ارامبخشه البنه زیاد روی نکن.شیاف د ...

امروز روز اولم بود دوتا مفنامیک خوردم بعد ۳ ساعت هنوز داشتم درد میکشیدم اخرش شیاف استفاده کردم یه ساعت بعد اروم شدم فک کنم شیاف از همش بهتر باشه