2777
2789
عنوان

حس مبکنم زشتم

411 بازدید | 57 پست

از بچگی افسردگی داشتم خانواده نفهمیده بودن هیچ وقت با بچه های مدرسه گرم نشدم از همون بچگی احساس میکردم زشتم انوزم ک بطرگ شدم همین حسو دارم ن دوستی ن رفیقی تنها تنهام تو دییرستان هم چون اعتماد ب نفسم کم بود سخت واسه کنکور درس خوندم تو اونم موفق نشدم. خیلی حس معمولی بودن میکنم حس میکنم هیچی نیستم ک بهش افتخار کنم یا بخاطرش از خودم خوشم بیاد تو این سال ها ن ورزشی ن زبانی ن هنری ن موسیقی هیچی یاد نگرفتم از جمعیت بیزارم دوست ندارم بین بقیه بشینم کسی هست مثل من باشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

۹۹ درصد مردم ایران کمبود اعتماد بنفس داریم، همگی مثل تو هستیم دوست عزیز، درکت میکنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

این حسی که از بچگی باهاته احتمالا خونوادت یا افراد نزدیک بهت میگفتن درسته؟چون تا آخر می مونه باهات تو زیباترین دخترم باشی وقتی اعتماد بنفستو از بچگی گرفته باشن همیشه این فکر تو سرته.

۹۹ درصد مردم ایران کمبود اعتماد بنفس داریم، همگی مثل تو هستیم دوست عزیز، درکت میکنم

خیلیا بی دلیل اعتماد ب نفسشون کمه ولی من پوست شدید جوش میزد هنوز میزنم جای لک قبلیام هست پوستم سبزس تیره تیره دماغم تو باقلیاس نگم براااتت

خیلیا بی دلیل اعتماد ب نفسشون کمه ولی من پوست شدید جوش میزد هنوز میزنم جای لک قبلیام هست پوستم سبزس ...

چند سالته. منم خیلی زشتم و سبزه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

این به نوع اختلاله شما اگر عمل هم بکنید بعد چند وقت دوباره همین حس بدترشم میاد سراغت  باید بری ...

من دماغمم عمل کردم ولی باز حالم بهتر نشد افکار خودکشی هم دارم بعضی وقتا 

این حسی که از بچگی باهاته احتمالا خونوادت یا افراد نزدیک بهت میگفتن درسته؟چون تا آخر می مونه باهات ت ...

موافقم اکثر این مدل افراد از بچگی این حس بهشون القا کردن یا خانوادشون یا فامیل و با این حس بزرگ شدن دیگه اگر هزار نفر بهشون بگن خوشگلی باور نمی کنن

🥰