2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چراگلم

شوهرم باهام قهره ولی تقصیر خودمه 

هیچکی ندارم حتی باهاش حرف بزنم نمیدونم بد دلم گرفته 

شوهرم همه زندگیمه وقتی قهره یا ناراحته هیچ دلخوشی ندارم همش گریه میکنم

چیکارکزدی مگه

والا خواهرش با شوهرش اومدن خونمون من یادم رفته بود لبه پنچره تمیز کنم خاک بود خواهرش گفت همه جا خونتون پر خاکه حالا من همه جا تمیز کرده بودم جز این روی میوه هم یه مو بود وقتی برداشتن تیکه انداختن  به شوهرم من خودم آشپزخونه بودم بعد رفتن شوهرم دعوام کرد گفت ببین اینا آدما بیشعورین خب تو که همه جا تمیز میکردی چرا اینجا نکردی که آبرومون بره و یکم سر و صدا داد منم با گریه گفتم بره گم شه به اون چه مثل وقتیه که به مامانت گفته چرا من آرایش نمیکنم و لباس جدید نمیپوشم به اون چه من لباس چی میپوشم 

من جوری بیانش کردم که شوهرم فکر کرد همون شب گفته به مادرش و رفته بود به خانوادش گفته بود اون بیخود میکنه به زن من اینجور میگه بعد مامانش اومد به من گفت من که دیشب چیزی نگفتم منم گفتم آره مال قبل منظورمه 

حالا شوهرم فکر میکنه من دروغ گفتم بهش که دعوام نکنه و از عمد منظورم رسوندم که همون شب این حرف زده شده 

در صورتی که من بد رسوندم ولی منظورم اون شب نبود 

سلام کسی که خیانت دیگران رومی بینه باید چیکارکنه؟مثلا یکی دوستش به شوهرش یا پدر به مادر...

بایدلوبده به کسی که بهش خیانت کرده یاکاری نداشته باشه؟

چون تا پیکهای زیادی درموردخیانت میزنن و ازدیگران راهنمایی می خوان

والا خواهرش با شوهرش اومدن خونمون من یادم رفته بود لبه پنچره تمیز کنم خاک بود خواهرش گفت همه جا خونت ...

ببین تو کارای مهمتری تو زندگیت داری پس بخاطر چیزای الکی حرص نخور عزیزم ،الانم با همسرت آشتی کن ارزش لحظه ها رو بدون خانومی ،حرف دیگران برات مهم نباشه چون هیچکس جای تو نمیتونه زندگی  کنه 

سلام کسی که خیانت دیگران رومی بینه باید چیکارکنه؟مثلا یکی دوستش به شوهرش یا پدر به مادر... بایدلوبد ...

سلام عزیزم ببین بستگی داره آخه ،اگر پدرمادرباشه فرق می‌کنه باید بگی اما دوست یا فامیل بستگی داره چقد بهت اطمینان داشته باشه وگرنه میگه تو مقصری و میخوای زندگی من رو خراب کنی 

ببین تو کارای مهمتری تو زندگیت داری پس بخاطر چیزای الکی حرص نخور عزیزم ،الانم با همسرت آشتی کن ارزش ...

من واسمم مهم نیس حرفش ولی شوهرم باهام آشتی نمیکنه اون فکر میکنه من دروغ گفتم وگرنه من اهل قهر کردن و ناراحت بودن ندارم فقط غصم اینه شوهرم باهام آشتی نمیکنه