2777
2789
عنوان

ریزش مو کمککککک

83 بازدید | 17 پست

من تا زمان کنکورم خیلی موهای خوشگلی داشتم بلند و خوشگل و خوشرنگ پرپشت... کل مدرسه تا ناظم و مدیر شیفته‌ی موهای من بودن

از زمان کنکورم به اینور ریزش موی شدید گرفتم😢

من موهام جوری بود که چتری میزدم کل پیشونیم پر میشد یا مثلا دوطرف میبافتم بافت کلفت میشد الان بافت دوطرف کنم اندازه نخ میشه 😢

دکتر هم رفتم ۳سال پیش ولی دکترای ایران پولکی و تجارین یه جورایی

دکتر من اصلااااا برام ازمایش ننوشته بود که حتی ببینه چی تو بدن من کمه

بهم گفت ۱ ماه هیرویت و سیستین ب۶ بخور بعد ۱ ماه بیا

منم‌ تو اینترنت درباره این قرصا خوندم‌ بازه زمانی اثر کردنشون ۶ماهه‌س

منم بعد ۱ ماه رفتم دکتر، دکتر‌ گفت باید مزوتراپی کنی 😏

بله دکتر‌ مگه بدش میاد جلسه‌ای چقدر واسه مزوتراپی بگیره دوبل پول دربیاره ... حتی یه ازمایشم ننوشت شاید من مشکل هورمونی دارم ...

حالا شما یه دکتر باوجدان که وقت بذاره برای بیمار و پولکی نباشه میشناسید؟

برای بدترین ها خودت را آماده کن اما به رخ دادن بهترین چیزها امید داشته باش  

لطفا نگید تخم مرغ و با روغن زیتون مخلوط کن بزن سرت

نمیدونم تخم شتر مرغ رو با روغن رزماری‌مخلوط کن بذار بپزه بعد صافش کن بزن‌سرت

همه اینارو امتحان کردم فقط جز‌ هدر رفت مواد غذایی نتیجه‌ای نداشته

و من موهام ذاتا چربه روغن‌میزنم بیشتر میریزه

من سرکرونای پارسالم شدید میریخت ازمایش دادم زینکم کم بود فقط..چنتام امپول بیوتین و b 12 نوشت الان خیلی بهترشده

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سرکرونای پارسالم شدید میریخت ازمایش دادم زینکم کم بود فقط..چنتام امپول بیوتین و b 12 نوشت الان خی ...

دکترت کی بود عزیزم؟

من سر کرونا کچل شدم بیوتین و هرویت خوردم بهتر شده ولی مثل قبل نیسخ

من بدبخت کرونام گرفتم

ولی اینقدری قبلشم زیاد میریخت که اصلا نمیدونم قبل کرونام با بعد کرونام فرق داشت یا نه😢😢😢😢

دکترت کی بود عزیزم؟

دکتر معمولی محل زندگی خودمون ..شناخته شده نیست

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
دکتر معمولی محل زندگی خودمون ..شناخته شده نیست

همون پس

یه ذره که شناخته شده میشن، پولکی میشن و میگن بیا مزوتراپی بدون‌ هییییچ‌آزماییشی

از منم خیلی میریخت تابستون. هم وزن کم کرده بودم هم کرونا مشت مشت میریخت. بنظرم باید دوره ش تموم شه تا قطع شه. من کارخاصی نکردم خود ب خود قطع شد الان دو سه ماهی هس دیگ نمیریزه . قرص زینک میخورم فقط هفته ای دوتا

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
همون پس یه ذره که شناخته شده میشن، پولکی میشن و میگن بیا مزوتراپی بدون‌ هییییچ‌آزماییشی

آخه ریزش مو در وهله ی اول ازمایش میگیرن ببینن تیروییده یه غددیه یا کمبود ویتامین..خودت برو بگو ازمایش بنویسه 

از منم خیلی میریخت تابستون. هم وزن کم کرده بودم هم کرونا مشت مشت میریخت. بنظرم باید دوره ش تموم شه ت ...

من حتی هیرویت هم ۶ماه خوردم باز قطع نشد

نمیدونم دیگه چیکار کنم

موهای ۵سال پیشمو میخوام 😢😢😢😢

آخه ریزش مو در وهله ی اول ازمایش میگیرن ببینن تیروییده یه غددیه یا کمبود ویتامین..خودت برو بگو ازمای ...

ببین ازمایش داشتم

یکسال قبل اینکه برم دکتر آزمایش داده بودم ولی اصلا ویتامین های گروه ب و مثلا زینک و اینا تو ازمایشم نبود

تیرویید و قند خون و ویتامین D و اینا بود تو ازمایشم

من حتی هیرویت هم ۶ماه خوردم باز قطع نشد نمیدونم دیگه چیکار کنم موهای ۵سال پیشمو میخوام 😢😢😢😢

من فک میکنم دوره ش باید بگذره البته ن اینکه یکسال مداوم بریزه. از من سه چهار ماه ریزش داشت بعد قطع شد خود ب خود

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄